Η νέα “μυστική” ταινία της Marvel που ανακοινώθηκε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Με την Phase 4 της Marvel να είναι σε εξέλιξη με αρκετά project, έχουμε μια ακόμα ταινία που ανακοινώθηκε. O λόγος για το Thunderbolts που θα γίνει επίσημα πλέον από τα Marvel Studios.

Η ταινία θα εστιάζει στους αντίστοιχους κακούς της Marvel (όπως έκαναν τα Suicide Squad) και μάλιστα έχει ανακοινωθεί πως πίσω από τις κάμερες θα είναι ο βιντεοκλιπάς Jake Schreier, που έχει κάνει και μερικές ταινίες και σειρές μικρού βεληνεκούς, σε σενάριο του Eric Pearson του Black Widow και παραγωγή του Kevin Feige (περιττές οι συστάσεις).
Οι συγκεκριμένοι υπερήρωες εμφανίστηκαν στο κόμικ “The Incredible Hulk #449” (που πρωτοβγήκε το 1997) σε δημιουργία των Kurt Busiek και Mark Bagley. Η ομάδα αυτή κλήθηκε να προστατέψει τον κόσμο μετά τον θάνατο των Avengers στο crossover “Onslaught” του 1996. Αρχηγός τους είναι ο Thaddeus “Thunderbolt” Ross (από όπου πήρε το όνομα και μένει να δούμε μετά τον θάνατο του William Hurt πως θα τον παρουσιάσουν), ενώ εμφανίζονται οι US Agent, Winter Soldier, Baron Zemo, Yelena Belova, Ghost, Taskmaster, The Abomination, κ.α., τους περισσότερους από τους οποίους τους έχουμε ήδη δει στο MCU. Με τα χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει πολλά μέλη, ενώ έχουν μπει και ήρωες μέσα σε αυτήν, όπως οι Black Widow, Ant-Man, Venom, και Deadpool.
Από κει και πέρα το timeline της Marvel έχει ως εξής:

-Oι σειρές της Marvel είναι μετά το Endgame και πάνε ως εξής:
LokiMarvel’s What If… …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss