Η νέα σειρά Κάνε Ότι Κοιμάσαι από την ΕΡΤ έχει προοπτικές για κάτι καλό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια ακόμα νέα σειρά έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει φέτος από την ΕΡΤ. Ο λόγος για το “Κάνε Ότι Κοιμάσαι“, που έχει ένα ενδιαφέρον θέμα και μερικά πολύ δυνατά ονόματα που έχουν βγει στην δημοσιότητα.

Η σειρά έχει να κάνει με τον Νικόλα, έναν χαρισματικό καθηγητή λυκείου, που βλέπει τη ζωή του να διαλύεται βίαια και αναπάντεχα. Καθώς περνάει μία μεγάλη κρίση στον γάμο του, εμπλέκεται ερωτικά, για μία νύχτα, με τη Βικτώρια (Έμιλυ Κολιανδρή), τη μητέρα ενός μαθητή του, ο οποίος εμφανίζει προβλήματα συμπεριφοράς. Λίγες ημέρες αργότερα, η σύζυγός του (Μαρίνα Ασλάνογλου) δολοφονείται στη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας στο ίδιο τους το σπίτι και η κόρη του μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Ο Νικόλας έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αντιμέτωπος με μία οικογενειακή τραγωδία, αλλά και την άγρια πραγματικότητα του περιθωριοποιημένου σχολείου, όπου διδάσκει. Πεπεισμένος ότι πρέπει να βρει τους ένοχους του εγκλήματος, ξετυλίγει ένα κουβάρι μυστικών και ανατροπών. Τότε, όμως, αποκαλύπτει μία σκοτεινή συνωμοσία σε βάρος του. Η έρευνα αποκαλύπτει μια σειρά από αναπάντεχες ανατροπές που θα φέρουν τον Νικόλα σε σύγκρουση με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο (Τάσος Γιαννόπουλος) και τον επικίνδυνο κόσμο της νύχτας. Την ίδια στιγμή, έρχεται αντιμέτωπος με μία συμμορία, που μελετά τα θύματά της σε βάθος μέχρι να τα εξοντώσει.
Η σκηνοθεσία είναι των Αλέξανδρου Πανταζούδη και Αλέκου Κυράνη, ενώ παίζουν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Έμιλυ Κολιανδρή, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss