Η νέα ταινία Tarzan που θέλει να… επαναφέρει το φιάσκο του franchise και να προσφέρει κάτι “μοντέρνο” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Legend Of Tarzan κατέληξε σε φιάσκο (εισπρακτικά και όχι μόνο), με την Sony πλέον να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καινούργιο, καθώς πήρε πλέον τα δικαιώματα από την εταιρεία Edgar Rice Burroughs, που τα είχε εξ’ αρχής.

Σύμφωνα με το THR, η Sony θέλει να προσαρμόσει τα δεδομένα στον 21ο αιώνα και να δώσει κάτι πιο μοντέρνο. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, ηθοποιοί ή κάτι άλλο στην νέα ταινία και θα χρειαστεί να περιμένουμε.
H προηγούμενη ταινία αρχίζει δέκα χρόνια μετά την «αναχώρηση» του Ταρζάν από τη ζούγκλα. Πλέον έχει ενσωματωθεί στη βρετανική άρχουσα τάξη ως Λόρδος Γκρέιστοκ και εμφανίζεται και στη Βουλή των Κοινοτήτων. Αναλαμβάνει μια αποστολή στο Κονγκό, όπου θα κινδυνέψει η ζωή της συζύγου του Τζέιν και των φίλων του.
Ήταν σε σκηνοθεσία David Yates (που έκανε τις τέσσερις τελευταίες ταινίες Harry Potter), ενώ πρωταγωνίστησαν οι Alexander Skarsgård (“True Blood,” Battleship) στον ομότιτλο ρόλο, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss