Η παταγώδης αποτυχία για την ταινία The Matrix: Resurrections (vid) – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία The Matrix: Resurrections για την οποία αναφερθήκαμε αναλυτικά στην κριτική μας, έχει διχάσει θεατές και σε κριτικούς, ενώ δε τα πήγε καλά εισπρακτικά. Ένα βιντεάκι καταφέρει να εξηγήσει με τον καλύτερο τρόπο τους λόγους αποτυχίας της.
[embedded content]
Στην ταινία πρωταγωνιστές είναι οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss, ξέρουμε ότι θα παίξουν οι Neil Patrick Harris (Ηow I Met Your Mother), Jada Pinkett Smith, Jessica Henwick (Iron Fist), Jonathan Groff (πρωταγωνιστής στην σειρά Mindhunter), Toby Onwumere, Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, σειρά Watchmen), ο Max Riemelt του Sense8, Eréndira Ibarra, Priyanka Chopra Jonas, Andrew Caldwell, Ellen Hollman, Daniel Bernhardt, Christina Ricci.
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι επιστροφές στα παλιά… λημέρια για τους Chad Stahelski, David Leitch, οι οποίοι πριν ξεκινήσουν την σκηνοθεσία με τα John Wick ήταν stunt directors. Η Lana Watchofsky θα είναι σε σενάριο και στη σκηνοθεσία, με το The Matrix 4 να εστιάζει ήρωες του «σύμπαντος» Neo και Trinity, ενώ στην παραγωγή θα είναι οι Warner Bros. Pictures και Village Roadshow Pictures.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss