Η πρώτη ταινία του Will Smith μετά τα Oscar έχει πολύ θετικά σχόλια αλλά είναι άγνωστο πότε θα βγει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H κίνηση του Will Smith να χαστουκίσει τον Chris Rock έχει φέρει μεν τα πάνω-κάτω, ωστόσο η ταινία Emancipation που πριν λίγους μήνες έκανε μεγάλο ρεκόρ για την Apple (μιας και πλήρωσε για δικαιώματα 120 εκ. δολάρια από τη Warner Bros.), έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τα γυρίσματα. Η ταινία ήταν να βγει φέτος και προοριζόταν μάλιστα για τα ερχόμενα Oscar, ωστόσο με τις εξελίξεις αναβλήθηκε για.. κάποια στιγμή μέσα στο 2023, χωρίς όμως να ξέρουμε περισσότερα.

Πάντως υπήρξε η πρώτη προβολή με τα σχόλια να είναι πολύ καλά στην ειδική πρεμιέρα που έγινε σε ένα event των Apple και NAACP. Ο πρόεδρος της τελευταίας, Derrick Johnson ανέφερε την ταινία ως δυναμική και μια ιστορία αγάπης και θριάμβου, ενώ η Donna Brazile του ABC News δήλωσε πως είναι μια ταινία με δυνατά συναισθήματα. Είναι η πρώτη φορά που ο Will Smith είδε το Emancipation με κοινό και μένει να δούμε πότε θα βγει.
Πιο παλιά, σ’ ένα επεισόδιο του Bingeworthy (μέρος του The Playlist Podcast Network), ο Antoine Fuqua ανέφερε πως ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο για τον ίδιο η ταινία είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει, την έχει αγαπήσει και είναι κάτι επικό.
Βασίζεται στον Peter Gordon, έναν σκλάβο που δραπετεύει, ξεγελώντας τους κυνηγούς του και περνώντας τους βάλτους της Louisiana ξεκινάει το ταξίδι του για τον Βορρά, ώστε να καταταγεί στον στρατό εν μέσω του Αμερικανικού Εμφυλίου. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων που χρειάζονται, αποκαλύπτονται οι ουλές του οι οποίες παραλίγο να τον σκοτώσουν. Όταν η φωτογραφία αυτή γνωστή ως “The S …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss