Η Realme ανακοινώνει ένα κλειστό πρόγραμμα beta Android 13 για το GT 2 Pro

Η Realme προσκαλεί τώρα σε ένα νέο πρόγραμμα ανοιχτό στους χρήστες του realme GT 2 Pro, της πρώτης ναυαρχίδας smartphone της μάρκας για το 2022 που τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1. Αυτήν τη στιγμή, η συσκευή βρίσκεται στην έκδοση 3.0 του λογισμικού της realme, που βασίζεται στο Android 12. Ωστόσο, ορισμένες μονάδες σε ενεργή χρήση θα μπορούν να ενημερώνονται σύντομα από αυτήν.

Η πρωτοβουλία “Early Access”, η οποία φαίνεται να έχει η Realme για “κλειστή δημόσια beta”, προσφέρει σε περιορισμένο αριθμό χρηστών “σε μικρές παρτίδες” που βρίσκονται στην Κίνα ή την Ινδία μέχρι στιγμής, την ευκαιρία να δοκιμάσουν την άποψη της μάρκας στο Android 13 ως αυτή τη στιγμή. 
Από την άλλη πλευρά, ο κατασκευαστής υποδεικνύει ότι αυτή η έκδοση του Realme UI απέχει πολύ από το να είναι σταθερή, καθώς ορισμένες εφαρμογές τρίτων ενδέχεται να διακοπούν ή να αποτύχουν όταν οι εγγεγραμμένοι στην πρώιμη πρόσβαση προσπαθούν να τις χρησιμοποιήσουν, καθώς αντιμετωπίζουν σφάλματα και προβλήματα σταθερότητας – για παράδειγμα, η κανονική προδιαγραφή DC-dimming του GT 2 Pro είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα στην τρέχουσα δημόσια έκδοση beta.

Και πάλι, αυτό ακριβώς το πράγμα θέλει να ακούσει η Realme, μέσω του αποκλειστικού καναλιού σχολίων και αναφοράς σφαλμάτων του προγράμματος Early Access, έτσι ώστε οι μελλοντικές εκδόσεις της έκδοσης Android 13 να είναι σταθερές στο δημόσιο κανάλι. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες του GT 2 Pro μπορούν να μάθουν πώς να τα χρησιμοποιούν και πώς …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss