Η Realme πουλά 2 εκατομμύρια smartphones της σειράς GT Master edition

Το δίδυμο των smartphones ήταν αρκετά δημοφιλές από την κυκλοφορία του και σήμερα ο Sky Li, Διευθύνων Σύμβουλος της Realme, αποκάλυψε ότι πουλήθηκαν 2 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, ακόμη κι αν η διαθεσιμότητα του Explorer ήταν κάπως περιορισμένη καθώς δεν ήρθε ποτέ στην Ευρώπη.

Το Realme GT Explorer Master είναι μια συσκευή φτιαγμένη για να απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό – έχει εξαιρετική κάμερα, μεγάλη και φωτεινή οθόνη, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και chipset υψηλής απόδοσης. Σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ήταν σίγουρα μια εντυπωσιακή συσκευή. Το realme GT Master είναι λίγο μικρότερο με λιγότερο ισχυρό chipset, ωραία φωτεινή οθόνη και προσφέρει αξιοπρεπείς κάμερες για την μεσαία κατηγορία.

Η Realme εργάζεται ήδη για έναν διάδοχο και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το GT2 Explorer Master θα τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 8+ Gen 1 – μια πραγματική αναβάθμιση στο τμήμα απόδοσης. Γνωρίζουμε ότι έρχεται αυτόν τον μήνα με μπαταρία 5.000 mAh και αναμένουμε περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες.
Ελπίζουμε να δούμε το GT2 Explorer Master edition αυτή την φορά στην Ελλάδα αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss