Η Samsung ακυρώνει την κυκλοφορία του Galaxy S22 FE

Αυτό συμφωνεί με προηγούμενες φήμες ότι η κυκλοφορία του Galaxy S22 FE φαίνεται όλο και λιγότερο πιθανή, καθώς δεν υπήρχε ένδειξη για συσκευή SM-S900 στα σκαριά της Samsung, ενώ αν ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων στον κόσμο σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μία, θα έπρεπε να είχε ήδη κυκλοφορήσει ανάπτυξη με αριθμούς μοντέλων, συμβολοσειρές λογισμικού και τα πάντα.

Η Samsung σταμάτησε την ανάπτυξη του Galaxy S22 FE
Ο λόγος για την ακύρωση της σειράς Galaxy FE 2022 δεν οφείλεται στο γεγονός ότι το Galaxy S21 FE κυκλοφόρησε αργότερα από το συνηθισμένο και έφτασε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά μάλλον οι ελλείψεις τσιπ, σύμφωνα με πληροφορίες της βιομηχανίας.
Η Samsung σημειώνει υψηλές πωλήσεις για το Galaxy S22 Ultra και δεδομένου ότι το κορυφαίο μοντέλο της χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 που υποτίθεται ότι θα υπήρχε στο Galaxy S22 FE, οι ελλείψεις στο περιζήτητο chipset της Qualcomm έφεραν την απόφαση για ακύρωση του S22 FE.

Αρχικά, η Samsung σχεδίαζε να παράγει 3 εκατομμύρια μονάδες Galaxy S22 FE, καθώς η σειρά Fan Edition δέχεται παραδοσιακά πολύ καλή υποδοχή από την αγορά. Το απίστευτο Galaxy S22 Ultra, ωστόσο, απολαμβάνει απαράμιλλης προσοχής ως άμεσος κληρονόμος της σειράς Note της Samsung, συνδυάζοντας για πρώτη φορά μια ναυαρχίδα S-line με σιλό γραφίδας S Pen.
Η Samsung έχει πουλήσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια μονάδες Galaxy S22 Ultra μέχρι στιγμής και συνεχίζει να μετράει, επομένως χρειάζεται κάθε τσιπ τηλεφώνου high-end που μπορεί να βρει στα χέρια της, τώρα που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει κυρίως Snapdragon αντί για chipset Exynos.
Ωστόσο, ίσως να κυκλοφορήσει το Galaxy S23 FE

Έτσι, τα τρία εκατομμύρια επεξεργαστές που υποτίθεται ότι θα πήγαιναν στο Galaxy S22 FE θα προσγειωθούν τώρα στο Galaxy S22 Ultra και όσο περισσότερο το σκεφτόταν η Samsung, τόσο πιο νόημα είχε να ενισχύσει την παραγωγή του πιο κερδοφόρου τηλεφώνου της π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss