Η Samsung ετοιμάζεται να φέρει πτυσσόμενα τηλέφωνα στην μεσαία κατηγορία με τα Galaxy A Fold και Flip

Ένας τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν με την εισαγωγή φθηνότερων αναδιπλούμενων τηλεφώνων και φαίνεται ότι η Samsung εργάζεται ήδη σε αυτό το κομμάτι. Το Galaxy Fold που παρουσιάστηκε το 2019 είχε τιμή πώλησης και παρόλο που η Samsung έκτοτε μείωσε την τιμή (Samsung Galaxy Z Fold3 έχει περίπου 1600 €), το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρείας εξακολουθεί να είναι απρόσιτο για τους περισσότερους καταναλωτές.

Ομοίως, το clamshell Z Flip έχει μειωθεί, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην premium σειρά. Μεταξύ 2020 και 2021 υπήρχαν φήμες ότι η Samsung θα κυκλοφορούσε μια απογυμνωμένη έκδοση του Galaxy Fold. Οι φήμες αναζωπυρώθηκαν αυτόν τον μήνα από έναν leaker που ισχυρίστηκε ότι τα προσιτά τηλέφωνα Samsung ήταν ξανά στο τραπέζι, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν μέρος της φθηνής σειράς Galaxy A αντί της οικογένειας αναδιπλούμενων τηλεφώνων Z.
Αυτή η φήμη έχει υποστηριχθεί από το κορεατικό ET News, το οποίο δεν έχει και το πιο ακριβές ιστορικό όσον αφορά τις διαρροές. Η δημοσίευση λέει ότι η Samsung εργάζεται σε ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα κοστίζει κάτω από 1 εκατομμύριο won (περίπου 700 €).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το τηλέφωνο θα είναι πιθανότατα πιο ακριβό σε άλλες αγορές λόγω φόρων και δασμών, μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα πωλείται για περισσότερα από 800 €. Αυτό είναι περ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss