Η σειρά Constantine… έφαγε άκυρο για να γίνει το sequel με τον Keanu Reeves – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Keanu Reeves που εμφανίστηκε το 2005 στην ταινία Constantine, η οποία μπορεί αρχικά να μην είχε την απήχηση που θα περίμεναν αρκετοί, ωστόσο μετά από πολλά χρόνια έχει τους fans της. Πλέον έχουμε πολύ καλά νέα, μιας και ανακοινώθηκε sequel.

Η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα την συνέχεια με τον αγαπημένο χαρακτήρα και θα επιστρέψουν μάλιστα τόσο ο Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και ο Francis Lawrence πίσω από τις κάμερες.
Ο Akiva Goldsman θα είναι στο σενάριο και την παραγωγή, μαζί με την εταιρεία Bad Robot των JJ Abrams και Hannah Minghella. Ο Keanu Reeves σε δηλώσεις μάλιστα που είχε κάνει στο παρελθόν, είχε αναφέρει ότι αγαπάει τον χαρακτήρα αυτό και επίσης ότι θα ήθελε να… ξαναζήσει σε αυτόν τον κόσμο που αγαπούσε και να παίξει τον ρόλο. Είναι όπως ανέφερε από τις πιο ωραίες του εμπειρίες ως ηθοποιός.
Aπό κει και πέρα, η σειρά Constantine που θα γινόταν για το HBO Max, κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες πριν καν ξεκινήσει να γίνεται, γιατί θα δώσει την θέση της στην εν λόγω ταινία και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ήταν ο Sope Dirisu από την σειρά Gangs Of London. Το σενάριο είχε αναλάβει ο Guy Bolton και θα εστίαζε λιγότερο στην θρησκεία και πιο πολύ στα στοιχεία τρόμου από τα κόμικ.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss