Η σειρά που έκανε ο Charlie Sheen μετά το Two And A Half Men και δε θυμάται… κανείς

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Charlie Sheen, αν μη τι άλλο είχε απασχολήσει πολύ το κοινό στις αρχές των 2010s και αυτό όχι τόσο για το ερμηνευτικό κομμάτι, αλλά για το παρασκήνιο της απόφασης να μην συνεχίσει στο Two And A Half Men, σειρά που ουσιαστικά “χτίστηκε” πάνω του.

Ωστόσο, ενδεχομένως να μην θυμάστε πως λίγο πιο μετά έκανε την σειρά Anger Management (άντεξε για δυο σεζόν), η οποία βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2003 (με τον Τζάκ Νίκολσον και τον Άνταμ Σάντλερ) με τον πρωταγωνιστή να ψυχολογεί σε κάθε συνεδρία μια σειρά από άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και προσωπικότητες.
Mετά το επιτυχημένο Two and a half men, απ’ όπου η θητεία του τελείωσε άδοξα λοιπόν καθώς τα “έσπασε” με τους παραγωγούς, ο εκκεντρικός ηθοποιός επανήλθε με μια σειρά που ίσως να του ταίριαζε, αν δεν αναλωνόταν σε χαζούς διαλόγους και βαρετές σκηνές.
Η πλοκή (μέχρι και το τέταρτο επεισόδιο τουλάχιστον) ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, το χιούμορ μηδαμινό, ενώ οι χαρακτήρες είναι εντελώς μονοδιάστατοι. Γενικά, τα επεισόδια κυλούσαν χωρίς καθόλου ενδιαφέρον, ενώ οι ατάκες είναι τόσο ανέμπνευστες και κοινότυπες που ούτε καν προκαλούν το μειδίαμα του θεατή.
Εκείνος που προσπαθούσε ολοφάνερα πολύ, αλλά απογοητεύσε παντελώς μιας και ήθελε να πλησιάσει τον επιτυχημένο και διασκεδαστικό ρόλο του στο Two and a half men, ωστόσο ήταν τόσο μέτριος και άχρωμος που ούτε καν έφτασε κοντά. Αντίθετά κατέληξε να είναι κακή απομίμηση του.
Οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν προσέλκυσαν καθόλου το ενδιαφέρον του θ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss