Η σειρά The Boys συνεχίζει ακάθεκτη – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά κόμικ The Boys έχει συνεχίζει εντυπωσιακά με την τρέχουσα τρίτη σεζόν, ωστόσο όπως είναι λογικό τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς από το Amazon Prime ανακοινώθηκε πως θα συνεχιστεί και για τέταρτη.

Όσον αφορά την τρίτη σεζόν υπάρχουν νέες προσθήκες υπερηρώων καθώς ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Miles Gaston Villanueva, Sean Patrick Flannery,  Nick Wechsler, Laurie Holden. Ο Villaneuva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders) θα παίξει τον Supersonic, που λέγεται πως είναι ο πρώην της Starlight (Erin Moriarty), χωρίς ωστόσο κάτι επίσημο ακόμα, ενώ μένει να δούμε τι υπερδυνάμεις θα έχει. Λέγεται πως θα έχει να κανει με την ταχύτητα, αλλά διαφορετικές από τον A-Train.
O Flannery (The Boondock Saints) θα υποδύεται τον Gunpowder, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα όπως και για τον Wechsler (Revenge) που έχει τον ρόλο του Blue Hawk. Οι 3 είναι νέοι χαρακτήρες και δεν υπάρχουν στα κόμικ του The Boys των Garth Ennis και Darick Robertson.
Ο χαρακτήρας της Laurie Holden λέγεται The Crimson Countess. Λέγεται πως είναι μέλος της Payback, ενός γκρουπ υπερηρώων παρόμοιο με τυατό της Seven και παρόλο που πολέμησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, δεν έχει γεράσει καθόλου. Παράλληλα θα δούμε τον Jensen Ackles ως Super Soldier.

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.