Η σειρά του Netflix θα βασίζεται σε Ελληνική μυθολογία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι τηλεοπτικές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει σταθερά ανοδική πορεία και μέσα στον καταιγισμό υπάρχει μια νέα σειρά του Netflix να βασίζεται στην Ελληνική μυθολογία και πλέον έχει εξελίξεις.

Πρόκειται για το «Kaos», μια «μαύρη» κωμωδία σε σενάριο της Charlie Covell (The End of The F****ing World) και η ιστορία βασίζεται στην Ελληνική μυθολογία, με μια διαφορετική προσέγγιση,ενώ θα εστιάζει στην πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο.
Θα παίξουν οι Hugh Grant (The Undoing), Janet McTeer (Ozark), Cliff Curtis (Avatar: The Way of Water), David Thewlis (Fargo), Killian Scott (Dublin Murders), Misia Butler (The School for Good and Evil), Leila Farzad (I Hate Suzie), Nabhaan Rizwan (Station Eleven), Rakie Ayola (The Pact), Stanley Townsend (The Current War)
Το Netflix περιγράφει την σειρά «Kaos» ως: «Μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο».
Θα εστιάζει στους Θεούς του Ολύμπου, τους ανθρώπους και τους ήρωες στη Γη και τον Κάτω Κόσμο, ενώ σύμφωνα με τον δημιουργό η παραγωγή «θα συνδυάζει το μαύρο χιούμορ με το δράμα, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία. Είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά 10 ωρών για το Netflix, και ελπίζουμε ότι θα είναι του επιπέδου του Game of Thrones».
Και πρόσθεσε όπως αναφέρει το ΑΠΕ: «Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss