Η σειρά Westworld μπορεί να κόπηκε αλλά οι ηθοποιοί θα πληρωθούν κανονικά για την επόμενη σεζόν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Westworld αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων χρόνων και παρόλο που μετά την τέταρτη σεζόν, υπήρχαν φήμες πως η επερχόμενη πέμπτη θα είναι και η τελευταία της (το είχε αναφέρει και ο Ed Harris), έχουμε την έκπληξη. Το HBO αναφέρει πως η σειρά σταματάει οριστικά στην τέταρτη σεζόν και δεν θα έχει άλλη.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε οι ηθοποιοί θα πληρωθούν κανονικά για την πεμπτη σεζόν, μιας και υπήρξε η σχετική συμφωνία για κάτι τέτοιο μετά την περίοδο της πανδημίας. Παρόλο που η σειρά κόπηκε χωρίς καν να έχει κανονικό φινάλε, η προβλεπόμενη συμφωνία θα αποφέρει κοντά στα 15 εκ. δολάρια που θα μοιραστούν οι Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Jeffrey Wright, Thandiwe Newton, Ed Harris, Tessa Thomspon, ωστόσο “γλίτωσε” το κόστος της πέμπτης σεζόν που έφτανε τα 80 εκατ. δολάρια.
Η σειρά παρουσιάζει μια ομάδα επιστημόνων που δημιουργεί τεχνητούς ανθρώπους και τοποθετούνται σ’ ένα θεματικό πάρκο αναψυχής με θέμα την Άγρια Δύση, το Westworld. Τα όντα αυτά, οι λεγόμενοι “Οικοδεσπότες”, δεν γνωρίζουν πως η ζωή τους είναι προγραμματισμένη από τρίτους. Στο Westworld πηγαίνουν πλούσιοι πελάτες με την ονομασία “Νεοφερμένοι” (γνωστοί και ως “Επισκέπτες”), οι οποίοι όντας άτρωτοι, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στο πάρκο, χωρίς να έχουν το φόβο της δολοφονίας τους από τους Οικοδεσπότες.
Η δημιουργία είναι του Jonathan Nolan και παίζουν οι Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Ed Harris, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Hit The Road
06/11/2022

Η σειρά House Of The Dragon με… ειλικρίνεια
05/11/2022

Οι καλύτερες ερμηνείες από τα 90s συμφωνα με το Indiewire
02/11/2022

Σκηνοθετικά λάθη σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου
02/11/2022

Η σειρά West …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss