Η συγκλονιστική ιστορία του Tom Hardy

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Tom Hardy σίγουρα είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ηθοποιούς της εποχής μας, ωστόσο έχει μια απίστευτη ιστορία που βρήκαμε μέσα από την Μηχανή Του Χρόνου, για την ζωή του, τις καταχρήσεις και πολλά ακόμα.

Τα τελευταία 18 χρόνια παραμένει νηφάλιος και μακριά από ναρκωτικές ουσίες. Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι, μέχρι τα 25 του ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη, ενώ είχε προβλήματα με τον νόμο εξαιτίας της παραβατικής του συμπεριφοράς. Σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και τα κέρδη από τις ταινίες που έχει συμμετάσχει ξεπερνούν τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.
Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1977, στο Χάμερσμιθ του Λονδίνου και είναι το μοναχοπαίδι μιας οικογένειας καλλιτεχνών. Η μητέρα του είναι ζωγράφος και ο πατέρας του συγγραφέας. Αναπόφευκτα, μέχρι κάποιον βαθμό, το μέλλον του Hardy ήταν προδιαγεγραμμένο, καθ’ως από μικρή ηλικία, το όνειρό του ήταν να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, δεν το κατάφερε αμέσως εξαιτίας της εξάρτησης του στην κοκαΐνη. Από την εφηβεία του μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής του, ο Τομ Χάρντι ανέπτυξε πρόβλημα αλκοολισμού, εθισμό στα ναρκωτικά και προβληματική συμπεριφορά.
Στα 13 του ξεκίνησε να πίνει και να κάνει χρήση κοκαΐνης. Στα 15 του συνελήφθη να οδηγεί κλεμμένο αυτοκίνητο και να έχει στην κατοχή του όπλο. Στα 16 του τον απέβαλαν από ιδιωτικό εσωτερικό σχολείο με την κατηγορία της κλοπής. Αν και μεγάλωσε σε μια προνομιούχα περιοχή των προαστίων, έλεγε ότι αυτή η ζωή τον έπνιγε. Το όμορφα χαρακτηριστικά του ήταν εμφανή από μικρή ηλικία, και εξαιτίας της ασθενικής σωματοδομής του, πολλοί τον περνούσαν για κορίτσι. Εκείνος ήθελε να αποδείξει με κάθε τρόπο ότι ήταν ένα «σκληρό αγόρι».
Δήλωσε πολλά χρόνια αργότερα: «πριν τα 25, πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss