Η ταινία 48 Hours in Vegas εστιάζει στην περιβόητη ιστορία του Dennis Rodman – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tο The Last Dance έκανε θραύση πριν μερικά χρόνια στο Netflix, για το οποίο σας αναφέραμε την άποψη μας, έσπασε όλα τα ρεκόρ σε τηλεθέαση στο ESPN, ενώ τώρα έχουμε κάτι διαφορετικό που ετοιμάζεται.

Στα μέσα του 1998 στους τελικούς του NBA, ο κορυφαίος ριμπάουντερ Ντένις Ρόντμαν είχε ζητήσει από τον Φιλ Τζάκσον, άδεια για να ξεκουραστεί. Οι ώρες περνούσαν, ο Ρόντμαν δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ύστερα από 48 ώρες κι έτσι ο Μάικλ Τζόρνταν, αναγκάστηκε να πάει στο Λας Βέγκας για να τον φέρει πίσω.
Η Lionsgate ετοιμάζει την ταινία 48 Hours in Vegas για το περιβόητο 48ωρο του Ρόντμαν, σε σενάριο Jordan VanDina, παραγωγή των Phil Lord, Chris Miller και Aditya Sood, ενώ ανακοινώθηκε πως τον κεντρικό ρόλο θα έχει ο Jonathan Majors.
Η ταινία θα αναφερθεί στο ξέφρενο Σαββατοκύριακο του Ρόντμαν στο Λας Βέγκας που ήταν γεμάτο διασκέδαση, αλλά παράλληλα θα θέσει και σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα δημόσια πρόσωπα, ειδικά όταν η προσωπική τους ζωή προβάλλεται τόσο έντονα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss