Η ταινία Barbie θα έχει το δικό της… Multiverse – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οι live action μεταφορές από διάσημες παιδικές ταινίες είναι πολύ στην μόδα τελευταία και γίνεται μια ακόμα ταινία, αυτή τη φορά με ηρωίδα την Barbie, με την ταινία να έχει πρωταγωνίστρια την Margot Robbie.

Η ταινία ήθελε εξ’ αρχής να έχει μια… διαφορετική Barbie με μια εντελώς άλλη προσέγγιση, ενώ έχουμε ως πρωταγωνίστρια την Margot Robbie και ο Ryan Gosling θα βρίσκεται στον ρόλο του Ken. Το cast συμπληρώνουν οι Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey America Ferrera, Simu Liu, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Rhea Perlman, Sharon Rooney, Scott Evans, Ana Cruz Kayne, Ritu Arya, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Jamie Demetriou, κ.α.
Θα είναι τελείως διαφορετική η ταινία και δεν θα γίνει μια τυπική ταινία Barbie, μιας και από αυτά που θα γίνουν σίγουρα θα εκπλαγεί ο κόσμος με πολύ ευχάριστο τρόπο φυσικά. Οι θεατές μπορεί να νομίζουν πως ξέρουν τι θα δουν, αλλά δεν είναι προετοιμασμένοι για αυτό που έρχεται. Η Saoirse Ronan θα έχει τον ρόλο μιας εναλλακτικής version της ηρωίδας, ενώ οι Issa Rae και Hari Nef θα υποδυθούν τις διαφορετικές εκδοχές της Barbie και παράλληλα οι Simu Liu, Ncuti Gatwa τις αντίστοιχες του Ken.
Σκηνοθέτις για την live action ταινία Barbie είναι και επίσημα πλέον η Greta Gerwig, που θα γράψει το σενάριο με τον σύζυγο της Noah Baumbach, ενώ η παραγωγή είναι των Walter F. Parkes, Laurie MacDonald, Amy Pascal.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss