Η ταινία-έκπληξη που αποθεώνει ο Quentin Tarantino – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο Quentin Tarantino είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και πιο σημαντικότερους σκηνοθέτες της εποχής μας και έχει αποδείξει ότι είναι και πολύ καλός γνώστης από κριτική άποψη.

Σε μια ακόμα έκπληξη, ο Quentin Tarantino επέλεξε μια ακόμα ταινία που δεν θα περιμέναμε να διαλέξει για εκείνες που έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Για την ακρίβεια, δεν πολυθυμόμασταν την ύπαρξη της συγκεκριμένης. Ο λόγος για το “Observe and Report” του Jody Hill, όπως ανέφερε στο podcast του Roger Avary.
Δεν ανέφερε κάτι παραπάνω, ωστόσο το 2009 σε συνέντευξη με την δημοσιογράφο του L.A. Weekly, Ella Taylor, είχε αναφέρει πως ήταν μια από τις καλύτερες ταινίες της τότε χρονιάς και μια πραγματική ταινία. Είναι το αντίστοιχο Punch-Drunk Love του Seth Rogen ή και το Taxi Driver του, μια ταινία που μπορεί να χαρακτηριστική και ως “κάθαρση”.
Οι ιδιοκτήτες του εμπορικού κέντρου Φόρεστ Ριτζ πήραν περισσότερα από αυτά που ζητούσαν: έναν γεματούλη επιδειξία με μια άθλια καμπαρντίνα. Και έχουν αηδιάσει. Όμως ο φύλακας ασφαλείας Ρόνι Μπάρνχαρντ διαφωνεί: αυτός ο αηδιαστικός ανώμαλος είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί! Γιατί το να πιάσει τον επιδειξία ίσως να αποτελέσει το εισιτήριο του για να γίνει αληθινός αστυνομικός και να ξεκινήσει μια νέα σχέση με την πανέμορφη υπάλληλο καλλυντικών του εμπορικού κέντρου. Μόνο ένα πράγμα βρίσκεται ανάμεσα στον Ρόνι και το πεπρωμένο του: ένας ψηλός, όμορφος αστυνομικός που πραγματικά ξέρει τι του γίνεται…
[embedded content]
Ο σκηνοθέτης πριν λίγο καιρό στην εκπομπή του Jimmy Kimmel αποκάλυψε τις ταινίες που είναι αψεγάδιαστες κατά την γνώμη του. Πρόκειται για τα The Texas Chainsaw Massacre, Jaws, The Exorcist, Annie Hall, Young Frankenstein, Back to The Future, The Wild Bunch.
Από κει και πέρα, ο Quentin Tarantino σύμφωνα με το Indiewire έχει 35 αγαπημένες του ταινίες τις οποίες δεν πρέπει να χάσετε, σε μια λίστα που τις έχει ανακατεμένες και χωρίς κάποια σειρά προτίμησης. Πιο αναλυτικά θα τα δείτε εδώ και παρακάτω ακολουθούν κι άλλες.
“The Good, the Bad and the Ugly”
“Abbott and Costello Meet Frankenstein”
“Du …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss