Η ταινία End Of The Road είναι μια από τις πιο… τραγελαφικές που έχουμε δει τελευταία

Βαθμολόγησε το άρθρο

H Μπρέντα, μια μαμά που χήρεψε πρόσφατα, προστατεύει την οικογένειά της σε μια εκδρομή, όταν ένας φόνος και μια χαμένη τσάντα με μετρητά τους βάζουν όλους σε κίνδυνο.

Η ταινία είναι πραγματικά γρήγορη και σε αυτό δεν μπορείς να της προσάψεις κάτι, ωστόσο η μια τραγελαφική σκηνή διαδέχεται την άλλη. Εντελώς αδύναμο σεναριακά, βαρετο στην εξέλιξη του και με προβλέψιμες “ανατροπές” το End Of The Road είναι να απορείς τι στο καλό γίνεται επί 1,5 ώρα και δεν έχεις να θυμάσαι κάτι.
Για την ταινία End Of The Road πραγματικά είναι λίγα τα οποία μπορούμε να αναφέρουμε σαν περιεχόμενο, με μια ενδιαφέρουσα ιδέα να χαραμίζεται σε ατάκες, ερμηνείες και σκηνοθεσία που σε κάνουν να γελάς άθελα της (μπορεί και όχι).
Από τα πρώτα λεπτά καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει θέμα, εφ’ όσον η ταινία και είχε να προσφέρει κάτι πάνω σε αυτά που περιμένεις, αλλά και να δώσει ενδιαφέρον και μια έστω υποτυπώδη ίντριγκα.
Αντίθετα η ταινία End Of The Road, που μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα, ωστόσο όχι μόνο δεν διαφέρει από τον σωρό των συγκεκριμένων ταινιών, αλλά μας δίνει μια από τα ίδια, χωρίς κάτι το αξιομνημόνευτο, ενώ και οι ηθοποιοί είναι όσο… cringe χρειάζεται.
Έχουμε μια ταινία που σίγουρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, πέρα από επαναλαμβανόμενες σκηνές, ανούσιες, χωρίς ρυθμό, που δεν μπορούν να δώσουν κάτι ουσιαστικό, με το τελευταίο μισάωρο ειδικά να είναι διασκεδαστικά κακό.
Όλα αυτά για μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss