Η ταινία για την οποία ο Sylvester Stallone είναι υπερήφανος και θεωρεί την καλύτερη δράσης που έχει κάνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία Rambo: The Last Blood (για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας) αποτελεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς και o Sylvester Stallone μας είχε προετοιμάσει για μια ταινία prequel και έναν νέο ηθοποιό στον ρόλο. Το τελευταίο σίγουρα θα ισχύσει, ωστόσο αντί για prequel θα δούμε τον δημοφιλή ηθοποιό να παραδίδει την σκυτάλη σε έναν νεότερο σε μια sequel ταινία, χωρίς ακόμα να έχει προκύψει κάποια άλλη πληροφορία.

Ο Sylvester Stallone πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως θεωρεί την ταινία του 2008, Rambo, την καλύτερη που έχει κάνει στο είδος της δράσης. Μιλώντας στο Hollywood Reporter είχε αναφέρει πως είναι περήφανος για αυτή και θεωρεί πως είναι η καλύτερη ταινία δράσης αλλά και η πιο αληθινή, μιας και εκτυλίσσεται στην Burma, όπου είχαν εμφύλιο για 67 χρόνια. Όπως ανέφερε η ταινία θεωρείται παρεξηγημένη, γιατί είναι πολύ βίαιη και όντως ισχύει, αλλά είναι και τρομακτική, γιατί ο εμφύλιος είναι το χειρότερο πράγμα απ’ όλα. Είναι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα και δεν πίστευε πως μπορούσε να φτάσει μέχρι τις αίθουσες.
Η υπόθεση: Ο Τζον Ράμπο μπορεί να ζει στη ζούγκλα αλλά δεν είναι πλέον στην ενεργό δράση. Aντιθέτως, προτιμά να κάνει μεταφορές με το πλοίο του στον ποταμό Σάλουιν. Όταν τον προσεγγίζει μια ομάδα πρεσβευτών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να τους οδηγήσει στην περιοχή όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος, ο Ράμπο δέχεται απρόθυμα. Όταν όμως η ομάδα εξαφανίζεται, αναγκάζεται να πολεμήσει για άλλη μια φορά μόνος εναντίον όλων.
[embedded content]
Από κει και πέρα, πολλά χρόνια πίσω, όταν το franchise ήταν στα… ντουζένια του και ο Sylvester Stallone αρνήθηκε “χρυσάφι” για να κάνει το Rambo IV, όπως αποκάλυψε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο THR, ανέφερε πως πριν καν κυκλοφορήσει το Rambo III, οι ιθύνοντες του είχαν κάνει πρόταση 34 εκ. δολαρίων για να γυρίσει και την τέταρτη ταινία, το 1988. Σε μια εποχή που σίγουρα δεν έβρισκε εύκολα τέτοιες προτάσεις, ωστόσο ο ιδιος τα θεώρησε όλα υπερβολικά και απέρριψε την πρόταση.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss