Η ταινία Jeepers Creepers: Reborn είναι μια από τις πιο τραγικές που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στο είδος του τρόμου

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία Jeepers Creepers: Reborn εστίάζει στο πρώτο φεστιβάλ Horror Hound στη Λουιζιάνα, το οποίο προσελκύει εκατοντάδες geeks οπαδούς του τρόμου που έρχονται από όλες τις περιοχές. από μακριά και μακριά. Ανάμεσά τους είναι ο fanboy Chase και η φίλη του Laine, η οποία αναγκάζεται να έρθει μαζί του. Καθώς πλησιάζει η εκδήλωση, η Laine αρχίζει να βιώνει ανεξήγητες προειδοποιήσεις και ενοχλητικά οράματα που σχετίζονται με το παρελθόν της πόλης, και ειδικότερα με τον τοπικό μύθο The Creeper. Ενώ εξελίσσεται το φεστιβάλ και υπάρχει φρενίτιδα, ο Laine πιστεύει ότι κάτι περίεργο αρχίζει και συμβαίνει.

Το είδος μπορεί να έχει γίνει από τα πιο διαδεδομένα, έχοντας προσφέρει πολύ δυνατές στιγμές, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ταινίες τις δεν θέλουμε να θυμόμαστε και σε αυτή την λίστα μπαίνει το Jeepers Creepers: Reborn.
Με την πρώτη ταινία να είναι πραγματικά αξιόλογη, την δεύτερη απλά να βλέπεται, αλλά την τρίτη να είναι απαράδεκτη, πλέον το franchise έχει ήδη ξεζουμιστεί με μια πραγματικά ανεκδιήγητη προσπάθεια, που τα κάνει όλα λάθος.
Δεν είναι μόνο το ότι σε μια ακόμα προσπάθεια βλέπουμε αμέτρητα κλισέ (πόσα jump scares να αντέξουμε πχια;), επαναλαμβανόμενες σκηνές χωρίς ουσία και ουσιαστικά αποτελεί copy-paste κάποιας άλλης, αλλά πραγματικά τόσο τραγικό green screen έχουμε πολύ καιρό να δούμε.
Ειλικρινά σε πεμπτοκλασάτη παραγωγή (όχι πως αυτή που είδαμε ανήκει σε καμιά με τρομερό budget και φοβερά εφέ) δεν θα βλέπαμε τόσο κακοφτιαγμένα πλάνα και το ότι έχει γυριστεί ολόκληρη σε στούντιο κά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss