Η ταινία Καραγκιόζης: The Movie είναι η πρώτη ελληνική 3D Animation – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο αγαπημένος μας ήρωας έρχεται στην μεγάλη οθόνη στην πρώτη ελληνική ταινία 3D Animation μεγάλου μήκους. Πολυμήχανος και ετοιμόλογος, o Καραγκιόζης και οι φίλοι του μπλέκουν σε περιπέτειες μέσα σε ένα νέο, πολύχρωμο, ζωντανό περιβάλλον γεμάτο μουσική και τραγούδι.

H ταινία Καραγκιόζης: The Movie είναι σε σκηνοθεσία του Άκη Καρά και της Aικατερίνης Παπαγεωργίου, ενώ την παραγωγή υπογράφει η Αναστασία Μάνου. Στα τραγούδια ακούγονται εκτός από τον Άθω Δανέλλη, ο Γιάννης Νιάρχος, η Έλενα Μαραγκού και άλλοι.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο διοικητής του χωριού αποφασίζει να διορίσει έναν δημόσιο γραμματέα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς οι υπάλληλοί του αναγκάζονται να παραμελούν την εργασία τους για να εξυπηρετούν τους αναλφάβητους συμπολίτες τους στη γραπτή τους επικοινωνία. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση, ώσπου συναντά τον Καραγκιόζη που τον εντυπωσιάζει με τις γραμματικές γνώσεις που λέει πως έχει και η αναζήτηση λαμβάνει τέλος! Μετά από μια ξεκαρδιστική συνάντηση με τον διοικητή, ο Καραγκιόζης γίνεται ο γραμματικός του χωριού, και πιάνει, γεμάτος όρεξη και άδειος γνώσεων, μολύβι και χαρτί…
Δείτε το trailer
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss