Η ταινία Μαύρα Γυαλιά είναι μια από τις χειρότερες τρόμου που έχουν γίνει τελευταία

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Μαύρα Γυαλιά εστιάζει σε μια εκδιδόμενη γυναίκα, η οποία τυφλώνεται μετά από μια επίθεση ενός serial killer που κυνηγά πόρνες και θανατώνει την οικογένεια του 10χρονου Τσιν. Οι δυο θα γίνουν σύμμαχοι και θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τον δολοφόνο.

Για ακόμα μια ταινία του είδους, υπάρχουν κλισέ δίχως όρια, απαράδεκτοι ηθοποιοί, χωρίς κάτι να βγάζει νόημα σαν εκτέλεση, ειδικά με το κάκιστο τελευταίο μισάωρο, το οποίο πραγματικά είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει τελευταία. Το θέμα είναι πως αυτή τη φορά υπάρχει πίσω από τις κάμερες ο μετρ του τρόμου, Dario Argento, που σίγουρα έχει χάσει την φόρμα του.
Για την ταινία Μαύρα Γυαλιά δεν υπάρχουν λόγια τα οποία θα περιγράψουν το πόσο κακή και ανυπόφορη ταινία είναι, καθότι δεν καταφέρνει να προσφέρει τίποτα το καινούργιο στο είδος, ενώ κάθε σκηνή που περνάει, την κάνει να μοιάζει με παρωδία ειδικότερα μετά από μια μεταστροφή, την οποία δεν θα σας αποκαλύψουμε.
Jump scares που περιμένεις πριν καν γίνει η σκηνή, κάκιστο μοντάζ, ανεκδιήγητο σενάριο και τραγελαφικές ερμηνείες συνθέτουν αυτό το σκηνικό αχταρμά που παρακολουθούμε για 90 λεπτά και ενώ θες να δεις κάτι guilty pleasure έστω, από την αρχή της η ταινία είναι οδυνηρά δυσανάλογη.
Η ταινία Μαύρα Γυαλιά μπορεί να έχει μια συμπαθητική ιδέα (χωρίς βέβαια να θέλει να διαφοροποιηθεί), ωστόσο όχι μόνο δεν δίνει κάτι διαφορετικό από τον σωρό των συγκεκριμένων ταινιών, αλλά αντίθετα ακολουθεί πάλι πιστά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss