Η ταινία Ο τυφλός άνδρας που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό δείχνει εντυπωσιακά πρωτότυπη και έρχεται στην Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Όι περισσότερες ταινίες έχουν ενδιαφέρον θέμα και στυλ, πολλές από αυτές περιέχουν κάποια καινοτομία στο είδος τους, προσπαθώντας να κάνουν την διαφορά και το ίδιο δείχνει να ισχύει με την προκειμένη περίπτωση.

Η ταινία Ο τυφλός άνδρας που δεν ήθελε να δει τον Τιτανικό έχει την εξής υπόθεση: Ο Γιάκο είναι τυφλός και ανάπηρος, προσκολλημένος στο αμαξίδιό του. Είναι ερωτευμένος με τη Σίρπα. Καθώς μένουν σε διαφορετικά μέρη, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά συναντιούνται κάθε μέρα χρησιμοποιώντας τα κινητά τους. Όταν η Σίρπα ταράζεται από κάποια σοκαριστικά νέα, ο Γιάκο αποφασίζει κατευθείαν να παει να τη βρει, παρά την κατάσταση του. Ωστόσο θα χρειαστεί βοήθεια από πέντε αγνώστους σε πέντε διαφορετικά μέρη: από το σπίτι στο ταξί, από το ταξί στον σταθμό, από τον σταθμό στο τρένο, από το τρένο στο ταξί και, τέλος, από το ταξί σε εκείνη.
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο Teemu Nikki, ενώ πρωταγωνιστούν οι Petri Poikolainen, Marjaana Maijala, Hannamaija Nikander, Matti Onnismaa, Samuli Jaskio, Rami Rusinen, κ.α. Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss