Η ταινία που ο Brad Pitt θεωρεί την χειρότερη του

LE MANS, FRANCE – JUNE 18: Actor Brad Pitt attends the 84rd Le Mans 24-hours endurance race on June 18, 2016 in Le Mans, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Brad Pitt είναι με διαφορά ένας από τους πιο σταθερούς και πολυάσχολους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με πολλές δυνατές ερμηνείες και σίγουρα ταινίες που έχουν συζητηθεί εδώ και μερικές δεκαετίες.

Ο Brad Pitt είχε πει πιο παλιά πως η αγαπημένη του ταινία από αυτές που έχει παίξει ήταν το The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford, ωστόσο πριν καιρό αναφέρθηκε σε αυτή που έκανε με το… ζόρι και θεωρεί ίσως την χειρότερη του.
Σε συνέντευξή του στους New York Times είχε δηλώσει πως θα ήθελε να μην είχε κάνει την «Τροία» και εξήγησε τι συνέπειες είχε αυτό μετέπειτα: «Δεν ήταν μόνο η “Τροία”. Ηταν και κάτι άλλο που με έκανε να προβληματιστώ πραγματικά και να αποφασίσω να μην αγνοώ το ένστικτό μου πια. Επρεπε να κάνω την “Τροία”, γιατί απέρριψα ένα άλλο project και χρωστούσα μία ταινία στο στούντιο. Οπότε με έβαλαν στην “Τροία”. Δεν ήταν επώδυνη εμπειρία, όμως ο τρόπος που η ταινία επέλεγε να αφηγηθεί την ιστορία δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κι έκανα κι εγώ τα λάθη μου. Τι προσπαθώ να πω για την “Τροία”; Δεν μου επέτρεπαν να μην είμαι το επίκεντρο κάθε πλάνου. Κι αυτό με τρέλαινε. Με είχε κακομάθει και η εμπειρία μου με τον Ντέιβιντ Φίντσερ. Κι αυτό δεν είναι χτύπημα στον Βόφγκανγκ Πέτερσεν. Το “Das Boot” είναι μία από τις καλύτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss