Η ταινία Prey For The Devil είναι μια από τις πιο βαρετές τρόμου που είδαμε τελευταία

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ως απάντηση στην παγκόσμια αύξηση των δαιμόνων, η Καθολική Εκκλησία ανοίγει ξανά σχολεία για να εκπαιδεύσει ιερείς για εξορκισμό. Σε αυτό το πνευματικό «πεδίο μάχης», μία απίθανη «πολεμίστρια» υψώνεται: η νεαρή καλόγρια, Ann. Αν και οι καλόγριες απαγορεύεται να κάνουν εξορκισμούς, ένας καθηγητής αναγνωρίζει το θείο δώρο της Ann και συμφωνεί να την εκπαιδεύσει. Έχοντας μπει για τα καλά στην πρώτη γραμμή με τον συμφοιτητή πατέρα Dante, η αδελφή Ann βρίσκεται σε μία μάχη για την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, το οποίο πιστεύει ότι κυριεύεται από τον ίδιο δαίμονα που βασάνιζε τη μητέρα της πριν από χρόνια. Σύντομα, θα συνειδητοποιήσει ότι ο Διάβολος την κάνει ότι θέλει.

Πραγματικά ενώ σαν ιδέα (χωρίς να είναι πρωτότυπη φυσικά) είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον και μερικά ωραία trailer, το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια καθίζηση ειδικά από τα μισά και μετά, καθώς τίποτα δεν είναι ικανό να σώσει το Prey For The Devil απο το… ναυάγιο.
Κλισέ δίχως όρια, ηθοποιοί που είναι πολύ κακοί, δίχως κάτι που να βγάζει νόημα σαν εκτέλεση, ειδικά με το κάκιστο τελευταίο μισάωρο, το οποίο πραγματικά είναι από τα χειρότερα που έχουμε δει τελευταία με αμέτρητα κενά.
Για την ταινία Prey For The Devil δεν υπάρχουν λόγια τα οποία θα περιγράψουν το πόσο κακή και ανυπόφορη ταινία είναι, καθότι δεν καταφέρνει να προσφέρει τίποτα το καινούργιο στο είδος, ενώ κάθε σκηνή που περνάει, την κάνει να μοιάζει με παρωδία και οι καλές στιγμές είναι απειροελάχιστές.
Jump scares που περιμένεις πριν καν γίνει η σκηνή, ανεκδιήγητο σενάριο και τραγελαφικές ερμηνείες συνθέτουν αυτό το σκηνικό αχταρμά που παρακολουθούμε για περίπου 90 λεπτά και ενώ η αρχή σε προδιαθέτει για κάτι ενδιαφέρον έστω, η συνέχεια είναι οδυνηρά δυσανάλογη.
Η ταινία Prey For The Devil, που μπορεί να έχει μια σχετικά ενδιαφέρουσα ιδέα και να θέλει να διαφοροποιηθεί, ωστόσο όχι μόνο δεν διαφέρει από τον σωρό των συγκεκριμένων ταινιών, αλλά αντίθετα ακολουθεί πάλι πιστά την συνταγή και είναι γεμάτη από τραγελαφικές σκηνές.
Για μια ακόμα φορά έχουμε μια ταινία που σίγουρα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο είδος, πέρα από μπαρουφ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss