Η ταινία The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές είναι από τις χειρότερες Χριστουγεννιάτικες που έχουν γίνει

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα κοντινό μέλλον, όπου απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών, εκτός από μια μεγαλειώδη ημέρα, γνωστή ως «The Binge». Φέτος, η μέρα αυτή τυχαίνει να συμπίπτει, ως εκ θαύματος, με τα Χριστούγεννα.

Αναμφίβολα μετά την πρώτη ταινία The Binge, δεν υπήρχαν υψηλές απαιτήσεις (βασικά δεν υπήρχε καμία προσδοκία), ωστόσο δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση αυτό το έκτρωμα. Μια από τις χειρότερες Χριστουγεννιάτικες ταινίες που έχουν γίνει (και γενικότερα κωμωδίες).
Όσο “αγνές” και να είναι οι προθέσεις του The Binge 2, η ταινία αποτελεί μια ακόμα αντιγραφή αντίστοιχων προσπαθειών χωρίς καμία έμπνευση, με τα κλισέ όπως είναι απόλυτα λογικό πως δίνουν και παίρνουν, αλλά τα αστεία είναι τόσο άνοστα και πολυ δύσκολα θα ακολουθήσεις τον ρυθμό και θα γελάσεις.
Ενώ σίγουρα μπορούσε να είναι πιο αστεία σε κάποια σημεία (θέλει προσπάθεια για να γίνει χειρότερη από αυτό που είδαμε), είναι εντελώς ανέμπνευστη, καθώς απλά έγινε για να… γίνει. Όχι ότι περιμέναμε πολλά περισσότερα, αλλά αν μη τι άλλο να γελάσουμε έστω και λίγο, με το Χριστουγεννιάτικο κλίμα να είναι απλά μια πρόφαση για να θεωρείται πλέον ως τέτοια.
Ενώ μπορούσε έστω και έτσι (δεν έχει τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί και μάλιστα σε πολύ καλύτερη μορφή) να προσφέρει μερικές καλές στιγμές, σ’ όλη την διάρκεια νιώθεις πως την παρακολουθείς με το ζόρι.
Γενικά υπάρχει μια… τσαπατσουλιά στο όλο εγχείρημα, πολλές διασκεδαστικές και κάφρικες στιγμές δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις ή δεν παρουσιάζονται με το timing που θα έπρεπε και γενικά είναι μια από τα ίδια.
Το The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές σε γενικές γραμμές είναι προχειρογραμμένο, σε καμία περίπτωση δεν θα το θυμάσαι ούτε καν πριν τους τίτλους τέλους και σίγουρα μπορούσε να δώσει πολλά περισσότερα, παρά τα πολλά μειονεκτήματα της (βασικά όλα είναι… μειον, μιας και δεν υπάρχουν καλές στιγμές).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ✬☆☆☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:

0
Λεπτά
 

Eduardo Franco
Kaitlin Olson
Patty Guggenheim

The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές Trailer

[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές
18/12/2022

Κυκλοφόρησε νέα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss