Η ταινία The Good Nurse μπορεί να μας δώσει ένα πραγματικά πολύ δυνατό θρίλερ – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το πρόγραμμα του Netflix επεκτείνεται και το νέο θρίλερ The Good Nurse που κυκλοφόρει τον επόμενο μήνα στην πλατφόρμα έχει γενικά ενδιαφέρον και δείχνει αντάξιο των προσδοκιών.

Η ταινία έχει την εξής υπόθεση: Η Έιμι, μια συμπονετική νοσοκόμα και ανύπαντρη μητέρα που παλεύει με μια απειλητική για τη ζωή καρδιακή πάθηση, εξαντλείται σωματικά και συναισθηματικά από τις σκληρές και απαιτητικές νυχτερινές βάρδιες στη ΜΕΘ. Η βοήθεια φτάνει όταν ο Τσάρλι, ένας καλόκαρδος και συμπονετικός συνάδελφος, ξεκινά να εργάζεται στη μονάδα της. Καθώς μοιράζονται τις ατέλειωτες νύχτες στο νοσοκομείο, οι δυο τους αναπτύσσουν μια δυνατή και αφοσιωμένη φιλία και, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, η Έιμι πιστεύει πραγματικά στο μέλλον της και στο μέλλον των μικρών κοριτσιών της. Όταν όμως μια σειρά από μυστηριώδεις θανάτους ασθενών πυροδοτεί μια έρευνα που υποδεικνύει τον Τσάρλι ως βασικό ύποπτο, η Έιμι αναγκάζεται να διακινδυνεύσει τη ζωή της και την ασφάλεια των παιδιών της για να αποκαλύψει την αλήθεια.
Η σκηνοθεσία είναι του Tobias Lindholm, βασισμένη στο βιβλίο του Charles Graeber, ενώ πρωταγωνιστούν οι Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Nnamdi Asomugha, Kim Dickens, and Noah Emmerich, κ.α. Η ταινία θα βγει από το Netflix στις 26 Οκτωβρίου.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss