Η ταινία The Princess καταφέρνει να γίνει μια κολοσσιαία… πατάτα

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια όμορφη, ισχυρή πριγκίπισσα αρνείται να παντρευτεί τον άντρα με τον οποίο αρραβωνιάζεται. H νεαρή πέφτει θύμα απαγωγής και κλειδώνεται σε έναν απομακρυσμένο πύργο του κάστρου του πατέρα της. Με τον περιφρονημένο, εκδικητικό μνηστήρα της να έχει την πρόθεση να πάρει τον θρόνο του πατέρα της, η πριγκίπισσα πρέπει να προστατεύσει την οικογένειά της και να σώσει το βασίλειο.

Η ταινία αν και είναι r-rated (πράγμα περίεργο για το συγκεκριμένο είδος) δυστυχώς απογοητεύει σε όλους τους τομείς και είναι από εκείνες που ζήτημα αν θα θυμάσαι λίγο καιρό μετά την παρακολούθηση της, μιας και η δουλειά που έχει γίνει είναι προχειροστημένη.
Υπάρχουν πολλά σεναριακά κενά, ο ρυθμός είναι εντελώς αλλοπρόσαλλος, ωστόσο θα μπορούσε να έχει πολλά θετικά στοιχεία και όλα αυτά να μην αποτελούσαν πρόβλημα, αν κατάφερνε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του είδους, μιας και θα μπορούσες να την δεις ευχάριστα.
Tο παν στην ταινία ήταν να καταφέρει να προσφέρει διασκεδαστικές στιγμές. Το καταφέρνει άραγε; Όχι και τόσο και μάλιστα είναι αρκετά βαρετή και επαναλαμβανόμενη όσο κυλούν οι σκηνές, με αποτέλεσμα στα μισά της να θέλεις να τελειώσει. Ακόμα και οι gore σκηνές είναι κάκιστες (με ελάχιστες εξαιρέσεις), ενώ τα εφέ της πραγματικά είναι ανεκδιήγητα.
Η αλήθεια είναι ότι η ώρα στο The Princess δεν πολύπερνάει ανώδυνα. Το μόνο που μένει είναι να μην την πάρεις καθόλου σοβαρά, παρόλο που πολλές προσπαθεί με εκνευριστικό τρόπο να αποδείξει το αντίθετο, αλλά μάταια.
Η πρωτοτυπία λείπει και στην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss