Η ταινία The Wonder του Netflix που είναι σίγουρο πως θα συγκλονίσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H ταινία The Wonder ανακοινώθηκε πως κυκλοφορεί σε λίγες μέρες (στις 16 Νοεμβρίου) από το Netflix και δεδομένα μας κάνει να ανυπομονούμε, μιας και βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία και πραγματικά γεγονότα που έλαβαν μέρος τον 19ο αιώνα.

Η ταινία έχει την εξής υπόθεση: Μια Βρετανίδα νοσοκόμα μεταφέρεται σε ένα χωριό ώστε να παρατήρησει ένα εντεκάχρονο νεαρό κορίτσι το οποίο ενώ έχει πάψει να τρώει διατηρείται άψογα εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.Θελοντας να εξετάσει και ερμήνευσει μία περίεργη η φήμη που κυκλοφορούσε όσον αφορά πολλά κορίτσια με το ίδιο μοτίβο. Αναφέρεται στο φαινόμενο των” Νηστικών κοριτσιών” που έλαβε μέρος μεταξύ του 16ου και του 20ου αιώνα καθώς σποραδικά αναφέρονταν γεγονότα για νεαρά κορίτσια που κατά την περίοδο της εφηβείας τους έκαναν πάρα πολύ καιρό να φάνε χωρίς όμως αυτό να τις επηρεάσει καθόλου. Μερικες ισχυρίζονταν ότι είχανε θρησκευτικές και πνευματικές ειδικές δυνάμεις.
Η ταινία είναι του Sebastián Lelio, ενώ πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh, Tom Burke, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Niamh Algar, Toby Jones, Ciarán Hinds, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss