Η ταινία του James Bond που δεν έγινε ποτέ και έτσι κατέληξαν στο No Time To Die – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο James Bond επέστρεψε με την ταινία No Time to Die, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, στην τελευταία ταινία του Daniel Craig, ωστόσο έχουμε αυτή τη φορά μερικές αποκαλύψεις για την ταινία που δεν έγινε ποτέ από τον Danny Boyle.

Aρχικά αντί για τον Cary Fukunaga, είχε επιλεχθεί ο Boyle, ωστόσο λόγω δημιουργικών διαφορών αποχώρησε από το project. Ανέφερε πριν λίγο καιρό: «Η δράση εξελισσόταν εξ’ ολοκλήρου στη σύγχρονη Ρωσία, κάτι που με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν εξαιρετικά επίκαιρο. Ο Bond γεννήθηκε μέσα από τον Ψυχρό Πόλεμο, οπότε ήταν μια επιστροφή στις ρίζες του. Δυστυχώς οι παραγωγοί έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε μας. Η αλήθεια είναι ότι όταν μου έκαναν την πρόταση, αναρωτήθηκα αν θα έπρεπε να ασχοληθώ με ένα franchise. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν θέλουν από σένα κάτι διαφορετικό, θέλουν να το φρεσκάρεις λίγο, αλλά όχι να το αποδομήσεις κι εμείς επιθυμούσαμε να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.»
Να θυμίσουμε η σύνοψη για την ταινία No Time to Die είναι η εξής: Ο Bond έχει αφήσει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Ωστόσο αυτή είναι βραχύβια, μιας και ο παλιός φίλος του Felix Leiter από την CIA ανακαλεί τη βοήθεια του. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα αποδεικνύεται πολύ πιο πονηρή από ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στο μονοπάτι ενός μυστηριώδους κακοποιού οπλισμένου με μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.
H σκηνοθεσία είναι του Cary Fukunaga και στο cast είναι οι Ralph Fiennes (M), Christoph …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss