Η τελευταία φήμη για την τιμή του iPhone 14 Pro Max 1 TB δείχνει να κοστίζει ένα ποσό ρεκόρ

Ένας δημοφιλής leaker μοιράζεται ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα Apple iPhone 14, iPhone 14 Plus/Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Μερικές υποτιθέμενες προδιαγραφές προσφέρονται στις σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες γεννούν μερικές ερωτήσεις, και σε αυτές ενώνονται οι υποτιθέμενες αρχικές τιμές για τα επερχόμενα iPhone.

Έτσι, ο Anthony (@TheGalox_) δηλώνει στοιχεία 799 $ και 899 $ δολάρια για τα iPhone 14 και iPhone 14+, αντίστοιχα, ενώ 1.099 $ απαιτούνται προφανώς για το βασικό μοντέλο του iPhone 14 Pro. Σύμφωνα με τον tipster, τα 1.199 δολάρια ΗΠΑ θα είναι η αρχική ζητούμενη τιμή για τη φθηνότερη διαμόρφωση του iPhone 14 Pro Max.
Ξεκινώντας με τις εκτιμήσεις τιμών για το iPhone 14 του χρήστη, στην πραγματικότητα ταιριάζουν με αυτές που παρείχε η LeaksApplePro τον Ιανουάριο. Δεν είναι σαφές εάν η τρέχουσα πηγή προσφέρει τιμές που παράγονται από δικές του εμπιστευτικές πηγές ή απλώς επαναλαμβάνει τα ποσά που προσφέρονται από αυτήν την προηγούμενη πηγή. Ωστόσο, εάν αυτές οι ετικέτες τιμών καταλήξουν να είναι ακριβείς, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να αφήσει τους θαυμαστές να πληρώσουν έως και 1.699 $ ΗΠΑ για ένα Apple iPhone 14 Pro Max με αποθηκευτικό χώρο 1 TB.

Αυτό απλώς ακολουθεί την τρέχουσα στρατηγική τιμολόγησης της Apple, η οποία χρεώνει επιπλέον 500 δολάρια πάνω από την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss