Η τηλεοπτική σειρά God of War έρχεται επίσημα στο Amazon Prime Video

Η φημολογούμενη τηλεοπτική μεταφορά του God of War από την Amazon είναι γεγονός.

Το Deadline ανέφερε τον Μάρτιο ότι η Amazon βρισκόταν σε συζητήσεις για την παραγωγή μιας σειράς για το δημοφιλές franchise του βιντεοπαιχνιδιού για το Prime Video και σήμερα η Amazon ανακοίνωσε ότι η σειρά έρχεται στην υπηρεσία.
Με βάση μια σύνοψη που μοιράστηκε το Deadline, ακούγεται ότι η σειρά θα ακολουθήσει μια παρόμοια ιστορία με το εξαιρετικό reboot του God of War της Sony από το 2018:
Η σειρά ακολουθεί τον Kratos, τον Θεό του Πολέμου, ο οποίος, αφού εξορίστηκε από το αιματοβαμμένο παρελθόν του στην αρχαία Ελλάδα, κρεμάει τα όπλα του για πάντα στο σκανδιναβικό βασίλειο του Midgard. Όταν η αγαπημένη του γυναίκα πεθαίνει, ο Kratos ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι με τον αποξενωμένο γιο του για να σκορπίσει τις στάχτες της από την υψηλότερη κορυφή – την τελευταία επιθυμία της γυναίκας του. Σύντομα ο Κράτος συνειδητοποιεί ότι το ταξίδι του είναι μια επική αναζήτηση, η οποία θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ πατέρα και γιου και θα τον αναγκάσει να πολεμήσει νέους θεούς και τέρατα για τη μοίρα του κόσμου. 

Η σειρά θα είναι live-action, σύμφωνα με δήλωση της προέδρου των Sony Pictures Television Studios, Katherine Pope, όμως δεν υπάρχει αναφορά για το καστ. Μια πιθανότητα πάντως είναι η επιστροφή του Christopher Judge, ο οποίος μόλις κέρδισε βραβείο Game Award για την ερμηνεία του ως Kratos στο God of War Ragnarök. Η πρεμιέρα της σειράς είναι ακό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss