Η vivo δίνει τον ρυθμό στο φετινό Black Friday και σε προσκαλεί στο μεγαλύτερο πάρτυ… τιμών!

Το φετινό Black Friday είναι προ των πυλών και η vivo δίνει βροντερό παρών, με δύο εκπληκτικά smartphones που πρόσφατα έκαναν ντεμπούτο στη χώρα μας.

Μάλιστα, το ένα από αυτά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς μόλις «ρίχτηκε» στην αρένα, λανσάροντάς το εντός της Black Friday, αλλά και λόγω τιμής «δυναμίτη» που το κάνει ολοένα πιο απίστευτο στα μάτια μας. Είναι γεγονός βέβαια, ότι οι συσκευές του κορυφαίου κατασκευαστή smartphoneτης Κίνας διακρίνονται για τις επιδόσεις τους κυρίως στον τομέα της κάμερας, όπου ακόμη και συσκευές της μεσαίας κατηγορίας αποδίδουν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από το αναμενόμενο για τα «κυβικά» τους. Ακόμη κι αν κοιτάξουμε πέρα από τη φωτογραφία, τα vivo smartphones διαθέτουν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και αξιόπιστα υψηλές επιδόσεις συνολικά, κάνοντάς τις συσκευές ιδανικές για πολλές χρήσεις.
Φυσικά, αναρωτιέσαι για ποια δύο… εκλεκτά smartphones της vivo μιλάμε. Το πρώτο – ‘’hero product’’ της vivo Black Friday – είναι το vivo Y35 και το δεύτερο «διαμάντι» είναι το vivo Y22S (4/64), δύο συσκευές της σειράς Y που ανήκουν στην κατηγορία των mid-range και… θα ταράξουν τα νερά. Αν πάλι, αναρωτιέσαι γιατί, διάβασε παρακάτω!
Y35: Ξεδίπλωσε τη δημιουργικότητά σου!
Από το παιχνιδιάρικο χρώμα Golden Dawn έως το πιο λιτό Starlit Blue, το Y35 δείχνει τις διαθέσεις του με το πρώτο βλέμμα. Στην όμορφα σχεδιασμένη πλάτη του εντοπί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss