Ιλάειρα Ζήση: Με παίρνουν τηλέφωνο να πάω σε βαφτίσεις ντυμένη Σταχτοπούτα για να τραγουδήσω

Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου. Ο Κύπριος ηθοποιός και τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την εκπομπή που ετοίμαζε μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα και η οποία τελικά δεν έγινε, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Ήταν να γίνει η εκπομπή, αλλά δεν έγινε. Είπαμε από κοινού να μην το αναμοχλεύουμε το θέμα. Το στενάχωρο είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θέλαμε, αλλά εντάξει, μας καταδιώκουν για τη νέα σεζόν, κάτι θα γίνει. Συμφωνήσαμε με τον κύριο Χαρδαβέλλα, αλλά… ξεσυμφωνήσαμε μετά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με τον ίδιο τον δημοσιογράφο σε πρόσφατες δηλώσεις του να αποκαλύπτει ότι «Κάποια στιγμή ο Μαυρίκιος (Μαυρικίου) ζήτησε τη βοήθειά μου, να του δώσω το σετ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Του το έδωσα, το προχώρησε απ’ ό,τι έμαθα στο ΡΙΚ. Αν υλοποιηθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε. Υπό ορισμένες προϋποθέσεις ίσως να είμαι ο αρχισυντάκτης, θέλω να το δω από κοντά αυτό το πράγμα» και όταν δεν προχώρησε το πρότζεκτ Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε διευκρινίσει πως «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε αυτό το θέμα, πάμε παρακάτω. Δεν συζητάμε το θέμα αυτό, το έχω κλείσει. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ουσιαστικό και σοβαρό, πέρα από μια κουβέντα, τέλος! Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, είμαστε μια χαρά, δεν υπήρξε πρόβλημα, αλλά έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».

Μιλώντας τώρα για τα μελλοντικά τους σχέδια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Κάνουμε περιοδεία όλο το καλοκαίρι. Έχουμε κάνει καμιά δεκαριά συναυλίες στην Κύπρο και έχουμε άλλες είκοσι προγραμματισμένες. Έχουμε ωραίες τηλεοπτικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Η Ιλάειρα έχει κάνει βήματα μετά τη συμμετοχή της στο J2US. Έχει κάνει τραγούδι στη Heaven».

Από την πλευρά της, η σύζυγός της εξομολογήθηκε ότι «τρελαίνονται! Με θέλουν για βαφτίσεις να ντύνομαι Σταχτοπούτα για να τραγουδήσω.Είναι κλεισμένα όλα μου τα Σάββατα», με τον σύζυγό της να επισημαίνει: «Μου λένε μπορείτε να μας τη φέρετε; Λέω παιδιά να σας τη φέρω. Αλλά – μου προσθέτουν – να ντυθεί Σταχτοπούτα, μικρή γοργόνα και να τραγουδήσει. Πληρώνεται καλά. Στην Κύπρο είναι large δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Δόξα τω Θεώ. Θα κάνουμε και διακοπές, θα κάνουμε το tour μας και στο εξωτερικό» κατέληξε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss