Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Καγιά με μεγάλη χαρά»

Το βράδυ της Τρίτης (9/11), το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show». Η Ηλιάνα Παγεωργίου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό από τον τράπερ, Snik, αλλά και την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη»

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον Snik και τον χωρισμό τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν…».

«Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό»

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον».

«Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι»

«Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι», τόνισε η ίδια.

«Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον»

Επιπλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε εκτενώς στο «GNTM», το οποίο αποτέλεσε «σταθμό» στην καριέρα της και την καθιέρωσε ως μία τηλεοπτική περσόνα. Ειδικότερα, είπε: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Δεν είπα ότι έχω πρόβλημα. Ζούμε σε μια μικρή χώρα και σε έναν μικρό χώρο και γιατί με ρωτάτε, αφού όλοι ξέρετε την αλήθεια».

«Εγώ θα άντεχα και περισσότερο στο GNTM»

«Εγώ θα άντεχα και περισσότερο στο “GNTM” κι εννοείται θα καθόμουν παραπάνω. Είμαι ένα κορίτσι που ήρθα, μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό», ανέφερε επίσης το όμορφο μοντέλο.

«Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%»

«Έκανα τη δουλειά μου με σεβασμό και αγάπη. Με ενδιαφέρει να μαθαίνω τη δουλειά μου, να βοηθάω όπως μπορώ και αν υπάρχουν προβλήματα να τα λύνω. Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου 100%. Δεν θα πω τίποτα για το αν με ανάγκασαν να φύγω. Δεν έχω δημιουργήσει θέμα ποτέ», συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Δεν κρατώ κακία»»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κλείνω ένα θέμα εδώ που ποτέ δεν με αφορούσε. Επαγγελματικά με πλήγωσε το τέλος από το “GNTM”. Επί προσωπικού, όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και να νιώθουμε ότι κάτι συμβαίνει γύρω μας και να μην φερθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν κρατώ κακία».

«Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο»

Επίσης, υπογράμμισε: «Δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πω κάτι στην Βίκυ και ούτε το περιθώριο. Έχουμε συναντηθεί κι έχουμε χαιρετηθεί, δεν μένω πίσω. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Βίκυ Καγιά με μεγάλη χαρά, ήταν καταπληκτική στο “GNTM”».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss