Ηλίας Μαμαλάκης: Απογοητευμένος από το MasterChef – Η ανάρτησή του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος παρακολουθεί το MasterChef και μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε ως guest στο διαγωνισμό, προχώρησε σε μια ανάρτηση – ξέσπασμα κατά των παικτών που επιθυμούν να δηλώνουν «μάγειρες».

Ειδικότερα, οι παίκτες του MasterChef κατά τη δοκιμασία του Mystery Box βρέθηκαν αντιμέτωποι, με υλικά τα οποία είχαν άρωμα πολίτικης κουζίνας. Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δοκιμασία, οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό του MasterChef τη δασκάλα μαγειρικής και ιστορικό Γεωργία Κοφινά, η οποία επέλεξε τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι διαγωνιζόμενοι. Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους, φάνηκαν να δυσκολεύονται με τη δοκιμασία καθώς δεν γνώριζαν πολλά για τη μικρασιάτικη κουζίνα.

Δείτε παρακάτω:

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του Masterchef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια.

Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δειλώσει την άγνοια του, αλλά την απαξίωσε. Ξέρει σούσι, αλλά δεν ξέρει παστουρμαδόπιτα χα χα.

Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποίηση, ράνερ, αγάρ αγάρ, θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το “Χίουνκιάρ”.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης, οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss