Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου»

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλους και για όλα με ειλικρίνεια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και ξεκίνησε με τη μεταγραφή της από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή της.

«Υπήρχαν πράγματα που με στενοχώρησαν και με πίκραναν»

Αρχικά είπε: «Ήταν μεταβατικό για εμένα, έγιναν νέα ξεκινήματα, άλλαξε η ζωή μου ριζικά. Ξεκίνησα από το μηδέν και χρειάζεται να θεμελιωθεί κάτι καλά για να θεμελιωθεί σωστά. Υπήρχαν πράγματα που με στενοχώρησαν και με πίκραναν».

Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram

«Αλλιώτικα είναι τα λημέρια στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κι αλλιώς στα περιφερειακά»

Και συμπλήρωσε: «Αλλιώτικα είναι τα λημέρια στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας κι αλλιώς στα περιφερειακά». Πιο «άγριος» ο ανταγωνισμός όπως έχει σημειώσει και η ίδια χαρακτηριστικά παλαιότερα.

«Μ΄αρέσει ο συναγωνισμός, δεν μ’ αρέσει ο ανταγωνισμός»

Επίσης, η παρουσιάστρια τόνισε: «Μ΄αρέσει ο συναγωνισμός, δεν μ’ αρέσει ο ανταγωνισμός, δεν μ΄αρέσει οτιδήποτε έχει αρνητικό πρόσημο. Ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου για να προοδεύσω».

«Χάρηκα που γύρισε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση»

«Στη ζώνη που υπηρετώ έχεις πολλές διαφορετικές ομάδες είναι επιλογές για τον τηλεθεατή και ο ανταγωνισμός είναι άγριος. Χάρηκα που γύρισε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Έλεγαν ότι φοβάμαι μην συγκριθώ» ανέφερε.

«Εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, είμαι σοβαρή»

Ο αυθορμητισμός της δήλωσε πως έχει παρεξηγηθεί ουκ ολίγες φορές ακόμα και από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους.

«Έχει παρεξηγηθεί ο αυθορμητισμός μου. Πολλοί θεωρούν πως θέλω να προκαλέσω. Εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, είμαι σοβαρή. Εκεί που νιώθω ότι έχω το περιθώριο να είμαι χαλαρή, ανοίγομαι. Αυτό μπερδεύει» είπε. Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει μπερδέψει κοντινούς μου ανθρώπους ακόμη και συνεργάτες μου για το ποια είμαι».

«Δεν θεωρώ ότι ένα θέμα που κάνει υψηλά νούμερα είναι ένα κριτήριο για να χτίσει πάνω του διαρκείς εκπομπές»

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης και αν την επηρεάζουν η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε:

«Με επηρεάζουν όσο επηρεάζουν όλον τον κόσμο που είναι στην τηλεόραση, τα φέρνω ως ένα κριτήριο για το πότε πάει κάτι ή τι όχι. Αλλά εγώ τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δεν θεωρώ ότι ένα θέμα που κάνει υψηλά νούμερα είναι ένα κριτήριο για να χτίσει πάνω του διαρκείς εκπομπές» δήλωσε.

Η παρεξήγηση με την Κατερίνα Καινούργιου

Για μέρες ένα από τα τα θέματα που φιγούραραν ψηλά στις εκπομπές ήταν η ρήξη της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρω αν ήταν λανθασμένος ο τρόπος που μου μεταφέρθηκε αλλά και ούτε οι προθέσεις»

«Η κίνηση να απαντήσω on air στην Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυθόρμητη γιατί δεν είχα δει. Όταν ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι που δεν ήταν κολακευτικό για εμένα καλώς ή κακώς θα πρέπει να το δω για να έχω άποψη. Δεν ξέρω αν ήταν λανθασμένος ο τρόπος που μου μεταφέρθηκε αλλά και ούτε οι προθέσεις. Αν θα γυρνούσα τον χρόνο πίσω ίσως το χειριζόμουν διαφορετικά αλλά ο παρορμητισμός θέλει και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν μετανιώνω όμως γι΄αυτά που είπα».

«Ήταν η πρώτη φορά που θα δίδασκα σε μία συνθήκη διαφορετική από αυτή που ανέμενα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου περιέγραψε αμέσως μετά την εμπειρία της ως δασκάλα της γ΄και δ΄ δημοτικού.

«Ήταν σε ένα χωριουδάκι μικρό στο Ηράκλειο με μεγάλη αγάπη για αυτό που θα ξεκινούσα με βαλίτσες γεμάτες με όνειρα. Ήταν η πρώτη φορά που θα δίδασκα σε μία συνθήκη διαφορετική από αυτή που ανέμενα. Είχα την γ΄και δ΄δημοτικού» είπε και πρόσθεσε πως αρκετές φορές συνάντησε δυσκολίες, όπως σεξιστικά σχόλια από γονείς παιδιών.

«Ό,τι έχω φορέσει δεν το έχω κάνει για να δημιουργήσω εντυπώσεις ή να προσελκύσω το άλλο φύλο»

Στο τέλος της σχολικής σεζόν αποφάσισε όπως είπε να δηλώσει συμμετοχή στα καλλιστεία.

Συνέχισε λέγοντας πως έχει κάνει λάθη στο πώς έχει παρουσιάσει τον εαυτό της. Ειδικότερα, είπε: «Στην ηλικία που είμαι τώρα οι ενδυματολογικές επιλογές που έχω κάνει στο παρελθόν ακόμα και στο πόσο αποκαλυπτικό θα είναι ένα ρούχο ή όχι είναι κάτι που έκανα χωρίς να θέλω να προκαλέσω. Ό,τι έχω φορέσει δεν το έχω κάνει για να δημιουργήσω εντυπώσεις ή να προσελκύσω το άλλο φύλο. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα το άλλαζα κι αυτό. Μακάρι να είχαν αποφευχθεί από τη δική μου πλευρά γιατί πάντα υπάρχει η δύναμη του διαδικτύου ακόμα κι αν εσύ έχεις κατεβάσει κάτι».

«Με ενόχλησε που μου χρέωναν σχέσεις και προσπαθούσαν να εισβάλουν σε κάτι που εγώ δεν επιτρέπω»

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως σ μικρότερη ηλικία αντιμετώπισε διατροφικά προβλήματα.

Επιπλέον, τόνισε πως την έχει ενοχλήσει η τάση των μίντια να της χρεώνουν σχέσεις. Συγκεκριμένα, είπε: «Με ενόχλησε που μου χρέωναν σχέσεις και προσπαθούσαν να εισβάλουν σε κάτι που εγώ δεν επιτρέπω αλλά στη φάση που είμαι τώρα όταν νιώσω έτοιμη να δείξω κάτι θα το κάνω».

«Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει»

Για την αγάπη πάντως έχει κάνει τρέλες. Όπως για παράδειγμα, όταν έβαψε τα μαλλιά της μαύρα. Πού βρίσκεται σήμερα εκείνος ο έρωτας; «Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει» είπε γελώντας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss