Ιωάννα Τούνη: Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη είναι άκρως ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram με τα posts της «κατακτούν» κάθε φορά δεκάδες χιλιάδες likes. Η influencer διαθέτει ένα από τα πιο πετυχημένα account στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μετρά 780.000 ακολούθους.

Παράλληλα, η όμορφη επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη, διαρκώς, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προωθεί διάφορα προϊόντα, υπηρεσία ή brands, έπειτα από σχετικές συνεργασίες.

Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It», γνωστοποίησε μάλιστα, τον τιμοκατάλογο των αναρτήσεων της Ιωάννας Τούνη, όπως αυτός έγινε γνωστό μέσα από το «Πρώτο Θέμα».

Ποιες είναι οι τιμές που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη στις συνεργασίες της στο Instagram;

Σύμφωνα, λοιπόν, με την προσφορά που δίνει η Ιωάννα με μήνυμα σε όσους ενδιαφέρονται να δουλέψουν μαζί της, και γνωστοποιεί το «Πρώτο Θέμα» και η εκπομπή «Love It», ισχύουν τα εξής:

«Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

  • Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200€ + Φ.Π.Α.
  • H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350€ + ΦΠΑ. *Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)
  • Προσθήκη Swipe up + 50€
  • Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50€
  • Όσον αφορά το διαγωνισμό έχω διαμορφώσει το εξής πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 5000€ + ΦΠΑ. Το πακέτο giveaway περιέχει ένα post – φωτογραφία διαγωνισμού καθώς και 25 συνοδευτικά προωθητικά story.

Τα giveway αναμένεται να αυξήσει τους ακόλουθους της σελίδας της εταιρείας σας στο instagram πάνω από 30.000 έως 90.000 και ο προτεινόμενος χρόνος διάρκειας διαγωνισμού είναι δύο εβδομάδες.

Στο προφίλ μου διεξάγεται μόνο ένας μεγάλος διαγωνισμός κάθε φορά οπότε και πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα για να έχουμε ελεύθερη ημερομηνία!

Συνήθως τα δώρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του διαγωνισμού οπότε θα συζητήσουμε μαζί σχετικά με το μείγμα των δώρων ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Σίγουρα το δώρο των νικητών θα πρέπει να ξεπερνά τα 3000€ σε σύνολο.

Τέλος για να φτάσουμε να διεξάγουμε ένα διαγωνισμό στο προφίλ μου θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποια story ή post – φωτογραφίες, ώστε να είναι πιο οικεία η εταιρεία σας στο κοινό μου!

Ότι και να επιλέξετε από τις τρεις παραπάνω υπηρεσίες έχετε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύσετε το υλικό που θα ποστάρω ίδια στο instagram ή το facebook της εταιρείας σας.

Για οτιδήποτε άλλο, π.χ ενημέρωση για εκπτώσεις και ειδικές τιμές, χορηγούμενες, ειδικά banners σε e-shop, εκπτωτικούς κωδικούς κλπ, θα πρέπει να συζητήσουμε περαιτέρω ώστε να βρούμε το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας.

Είμαι στη διάθεσή σας να σας στείλω και τα στατιστικά του λογαριασμό μου στο instagram ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την δυναμική της πιθανής συνεργασίας. Επίσης να γνωρίζετε πως διατηρώ και αρκετά δυνατά κανάλια στο Tik Tok και YouTube».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It»:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.