iOS 14.4 με υποστήριξη παρακολούθησης ήχου μέσω Bluetooth

Και με την κάμερα να μπορεί να αναγνωρίσει μικρότερα QR codes

Η Apple ξεκίνησε τη σταδιακή διάθεση του iOS 14.4 για iPhone και iPad που, αν και δεν έχει σημαντικές αλλαγές όπως έγινε με το iOS 14.3, φέρνει κάποιες βελτιώσεις. Αρχικά, στο μενού ρυθμίσεων προστέθηκε η δυνατότητα ο χρήστης να επιλέγει τον τύπο συσκευών τρίτων κατασκευαστών που θα συνδέεται το iPhone μέσω Bluetooth. Έτσι, θα γίνει σωστή ρύθμιση της έντασης σε περίπτωση ειδοποίησης όταν γίνεται αναπαραγωγή μουσικής χωρίς να γίνεται φθορά με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον βελτίωση έγινε στην εφαρμογή της κάμερας, ώστε να αναγνωρίζει καλύτερα QR codes σε μικρότερο μέγεθος, ενώ προστέθηκε νέα ειδοποίηση για τα εξαρτήματα της κάμερας, σε περίπτωση που γίνει επισκευή ενός iPhone 12 και δεν χρησιμοποιηθούν ανταλλακτικά της Apple. Φυσικά περιέχονται και αρκετές διορθώσεις/bug fixes, με μια βασική διόρθωση να αφορά της HDR φωτογραφίες που παρουσίαζαν artifacts σε iPhone 12 Pro. Επίσης διορθώθηκε και το lag του πληκτρολογίου, που παρουσιάστηκε στην αρχική έκδοση του iOS 14.

Η Apple διέθεσε κι ένα ξεχωριστό blog post σχετικά με το iOS 14.4, αναφέροντας τις βελτιώσεις ασφαλείας. Συγκεκριμένα, η ενημέρωση επίλυσε τρία κενά ασφαλείας στο kernel του Safari Webkit Engine που μπορεί να είχαν χρησιμοποιηθεί για κακόβουλες επιθέσεις. Πρόσθεσε πως θα μιλήσει πιο αναλυτικά για αντίστοιχα κενά ασφαλείας στο μέλλον, χωρίς να δίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τέλος, κυκλοφόρησε και το watchOS 7.3, που έρχεται με τη νέα λειτουργία Time to Walk του Fitness+ και Unity Watch face. Αν δεν σας εμφανίστηκε ακόμη σχετική ειδοποίηση για την ενημέρωση, μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss