iPad Pro 6ης γενιάς με Μ2 SoC και σημαντικά μεγαλύτερη τιμή

To iPad Pro 6ης γενιάς είναι γεγονός και το αναμένουμε στη χώρα μας από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 26 Οκτωβρίου.

Το κορυφαίο tablet της Apple ενσωματώνει για πρώτη φορά το M2 SoC, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο MacBook Air και στο MacBook Pro 13 νωρίτερα τη φετινή χρονιά. Θα είναι διαθέσιμο στα ίδια δύο μεγέθη οθόνης όπως και πριν, δηλαδή στις 12,9 και 11 ίντσες. 
Όπως και στην ανανέωση του 2021, το iPad Pro 12,9 ιντσών διαθέτει τεχνολογία οθόνης Mini LED για βελτιωμένα επίπεδα μαύρου, καλύτερη αντίθεση και πιο εντυπωσιακή απόδοση HDR, ενώ το μικρότερο μοντέλο παραμένει με μια πιο βασική οθόνη. Και τα δύο πάντως υποστηρίζουν τη λειτουργία ProMotion της Apple με ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz.

Το τελευταίο iPad Pro αποκτά ακόμα τη λειτουργία “hover” που ανιχνεύει το Apple Pencil όταν τοποθετείται ελαφρώς πάνω από την οθόνη. Η λειτουργία είναι παρόμοια μ’ αυτή που γνωρίζουν οι κάτοχοι smartphone και tablets της Samsung, και όπως αναφέρει η Apple επιτρέπει στο χρήστη “να βλέπει μια προεπισκόπηση του σημείου πριν προχωρήσει σε μια ενέργεια”.
Βλέπουμε ακόμα καλύτερες δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης με υποστήριξη για πρώτη φορά του προτύπου Wi-Fi 6E ενώ η σύνδεση με 5G δίκτυα είναι συμβατή με “περισσότερα δίκτυα 5G σε όλο τον κόσμο”. Οι χρωματικές επιλογές παραμένουν οι ίδιες – μόνο ασημί και Space Grey ενώ ο αποθηκευτικός χώρος εξακολουθεί να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss