Ηρώ Μουκίου: «Σκηνοθέτης μου έδωσε ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»

Η ηθοποιός Ηρώ Μουκίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με την έναρξη της καριέρας της, τα χρήματα που έλαβε, τις ανήθικες προτάσεις που δέχτηκε, αλλά και για τα όσα συμβαίνουν με τον εμβολιασμό κατά της νόσου του Covid-19.

«Είμαι τυχερή που “άνθισα” μαζί με την ιδιωτική τηλεόραση»

Αρχικά, η Ηρώ Μουκίου είπε για την αρχή της καριέρας της: «Είμαι τυχερή που “άνθισα” μαζί με την ιδιωτική τηλεόραση».

Μάλιστα, η Ηρώ Μουκίου διευκρίνισε επ’ αυτού: «Είχα την ευλογία να ενταχθώ στο δυναμικό των “Αυθαιρέτων” με τον Νίκο Κουτελιδάκη. Ήταν μια εποχή που έρεε το χρήμα».

«Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε: «Ποιο κοπέλα δεν έχει έρθει σε δύσκολη θέση; Έστω με ένα βλέμμα ο άλλος να σε κακοποιήσει σε εισαγωγικά. Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές».

«Απλά εγώ επειδή ως μικρή πρόλαβα γρήγορα και δικτυώθηκα με προστασία γύρω κι είχα πολλές γυναίκες προστάτιδες», συμπλήρωσε η ίδια με ειλικρίνεια.

«Μου πρότεινε να πάμε και στο σπίτι του κι εκεί πια του είπα “λυπάμαι δεν θα έρθω, σου χαρίζω τον ρόλο και τα πάντα”»

Και εξήγησε αμέσως μετά η ταλαντούχα ηθοποιός για τα όσα βίωσε στο παρελθόν: «Σκηνοθέτης μου είχε πει “εντάξει τον ρόλο τον έχεις αλλά θα ήθελα να επισφραγίσουμε την συνεργασία μας με ένα πολύ ωραίο δείπνο”».

Επίσης, τόνισε σχετικά με το συμβάν: «Μου πρότεινε να πάμε και στο σπίτι του κι εκεί πια του είπα “λυπάμαι δεν θα έρθω, σου χαρίζω τον ρόλο και τα πάντα”. Κι έτσι δεν το έκανα».

«Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω»

Αναφορικά με τους ανεμβολίαστους η Ηρώ Μουκίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους το 2021 δεν εμβολιάζονται και ακούν παραφιλολογίες, τη στιγμή που είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στον ιό και θέλουν να πάρουν στον λαιμό τους και άλλους ανθρώπους, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss