Jennifer Lopez – Ben Affleck: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Η επανένωση της σούπερσταρ Jennifer Lopez και του ηθοποιού Ben Affleck μετά από αρκετά χρόνια, «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία μέσα στο καλοκαίρι, ξετρελαίνοντας τους απανταχού fans, φέρνοντας τα «πάνω κάτω» στην παγκόσμια showbiz

Ουκ ολίγοι ήταν εκείνοι που αυτή η επανένωση τους έκανε να νοσταλγούν το παρελθόν, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο πως το ζευγάρι σήμερα είναι σε θέση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ολοκληρώσουν αυτό που άφησαν «ημιτελές» πριν από περίπου είκοσι χρόνια.

Τι συμβαίνει όμως με το ερωτευμένο ζευγάρι και τις φήμες που τους θέλουν πράγματι έτοιμους να επισημοποιούν στα «τσακ μπαμ» τον δεσμό τους;

Οι δυο τους, αν και αποφεύγουν να μιλάνε για τα κοινά τους σχέδια, οι τελευταίες τους κινήσεις αποδεικνύουν πως η σχέση τους μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή.

Έτσι, λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Ben Affleck ξεκίνησε να ψάχνει για… μονόπετρο για την καλή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων ο φακός τον «έπιασε» να κοιτάει δαχτυλίδια σε πασίγνωστό κοσμηματοπωλείο.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης βέβαια, υπογραμμίζουν πως ναι μεν ο Ben Affleck θέλει να ζητήσει το χέρι της Jennifer Lopez, είναι δε αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε βιαστικές κινήσεις, προκειμένου και οι δύο να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Ο πρώτος τους αρραβώνας το 2002

Κάπου εδώ, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για την αγαπημένη του, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους όμως τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Παρόλα αυτά, η ζωή του επιφύλασσε άλλα σχέδια και εν έτει 2021 ο έρωτας τους «ξανά φούντωσε» για τα καλά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss