Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπές ρεύματος στο κέντρο και στα βόρεια προάστεια της Αθήνας

Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αλλά και στα βόρεια προάστεια καταγράφονται το απόγευμα της Δευτέρας (24/1), καθώς το λεκανοπέδιο εξακολουθεί να πλήττεται από την κακοκαιρία Ελπίδα. Βυθίσεις τάσης σημειώνονται και στα νότια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, διακοπές ρεύματος σημειώνονται επίσης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Νέα Ιωνία, το Χαλάνδρι, τα Πατήσια, το Παγκράτι.

Να σημειωθεί επίσης, πως μικρότερης έκτασης τοπικές βλάβες σημειώνονται σε πολλές περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία. Κατά την ίδια πηγή, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είναι σε επιφυλακή για να παρεμβαίνουν άμεσα, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση στα σημεία των βλαβών.

Στην Αττική Οδό ο στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς – Γενική αργία την Τρίτη

Λόγω των προβλημάτων που προκαλεί μέχρι και αυτή την ώρα γ=η κακοκαιρία Ελπίδα η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε γενική αργία για αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου, σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ ο στρατός πηγαίνει στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς

Συγκεκριμένα, από το Μέγαρο Μαξίμου έγινε γνωστό πως δυνάμεις του στρατού επιχειρούν στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς, με την επιχείρηση να διεξάγεται από 6 σημεία.

Παράλληλα, αύριο (25/1) υπάρχει γενική αργία σε δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα, ενώ απόψε στις 20:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης θα πραγματοποιήσει νέα ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss