Καλαμάτα: 52χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 86χρονη μητέρα του

Ένα ακόμη έγκλημα έλαβε χώρα στη χώρα και ειδικότερα σε περιοχή της Καλαμάτας όπου ένας 52χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι την μητέρα του, ηλικίας 86 ετών.

Το τραγικό αυτό συμβάν πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/8) στην περιοχή Μικρή Μαντίνεια στην Καλαμάτα.

Ο δράστης μετά το έγκλημα… αυτοτραυματίστηκε!

Ο 52χρονος δράστης αφού σκότωσε την 86χρονη μητέρα του φαίνεται πως αυτοτραυματίστηκε και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα από την Αστυνομία, δικαστικός λειτουργός και αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του 52χρονου δράστη, προκειμένου να εκτελέσουν εισαγγελική παραγγελία και να τον οδηγήσουν για ψυχιατρική εξέταση, από την οποία εάν προέκυπτε θετική ιατρική γνωμάτευση, ο 52χρονος άνδρας θα έπρεπε να νοσηλευθεί.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, όταν ο 52χρονος είδε τους αστυνομικούς και τον δικαστικό λειτουργό να πλησιάζουν άρχισε να αντιδρά έντονα, μπήκε μέσα στο σπίτι και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 86χρονη μητέρα του.

Κατόπιν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί και την ώρα που τους αντελήφθη ο 52χρονος άνδρας… αυτοτραυματίστηκε. Μετά από αυτό, ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss