Καραβάτου – Κατσούλης: Χωρίζουν μετά από δέκα χρόνια γάμου

Για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, ήρθε και το διαζύγιο στη ζωή, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο του έπειτα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοφιλές ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με μια ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό Καραβάτου – Κατσούλη

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

Η σχέση, ο γάμος, ο χωρισμός

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2009. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο Δημαρχείο της Φιλοθέης, στις 25 Ιουλίου 2011, ενώ η παρουσιάστρια περίμενε ήδη το πρώτο τους παιδί (την 10χρονη σήμερα Αέλια). Το 2016 το ζευγάρι υποδέχτηκε και τον γιο του Αρίωνα.

Ωστόσο, έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι αρχικά «χώρισε» τηλεοπτικά όταν λίγο πριν από το τέλος της σεζόν ο Κρατερός Κατσούλης αποχώρησε από τους «Κου Κου» επικαλούμενος φόρτο εργασίας στην ταινία της Μιμής Ντενίση, και πλέον η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, βρίσκεται και επίσημα στο δυναμικό του Mega. 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss