Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν»

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη παράνομη», η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Εκεί, η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά για τους ηθοποιούς της γενιάς της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κακοποιητικές συμπεριφορές του καλλιτεχνικού χώρου.

Η συζήτηση με την ηθοποιό κυμάνθηκε σε πολλά επίπεδα. Ωωστόσο ξεχώρισε η απάντηση της αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής.

«Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι της τέχνης να έχουν συμπεριφορές σαν αυτές του #metoo»

Συγκεκριμένα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μου φαίνεται αδιανόητο άνθρωποι της τέχνης να έχουν συμπεριφορές σαν αυτές του #metoo».

«Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας (ή άντρα) να λέει και να διεκδικεί αυτά που θέλει»

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Υποκλίνομαι στα θύματα του #metoo που μίλησαν. Είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας (ή άντρα) να λέει και να διεκδικεί αυτά που θέλει. Να λέει “όχι” και να είναι “όχι”».

«Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά, αλλά εντάξει δεν έχει σημασία»

Να σημειωθεί πως, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη διανύει το 63ο έτος της ηλικίας της, όμως παραμένει μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα. Ενώ όπως δήλωσε η ίδια, δεν φοβάται τον χρόνο. Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ βλέπω στον καθρέφτη μου τη φθορά, αλλά εντάξει δεν έχει σημασία. Προσπαθώ να το φιλοσοφήσω. Να αποδεχτώ ότι αυτό είμαστε, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλων των όντων».

«Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται»

Και πρόσθεσε αμέσως μετά η επιτυχημένη ηθοποιός: «Ήρθαμε εδώ, γεννηθήκαμε, περάσαμε, χαρήκαμε την παιδική μας ηλικία, τη νιότη μας».

«Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. Πρέπει ο καθένας να αποδεχτεί τη μοίρα του, και απλά όσο είναι ακόμη ζωντανός, να μην πεθαίνει, να μην παραιτείται», κατέληξε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss