Κατερίνα Γερονικολού: Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4», το απόγευμα της Πέμπτης, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η πεντάμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος και έφυγε από την ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.

«Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά»

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα ακόμα και αν δεν είναι της υλικής αξίας αλλά της συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος αλλά έχω πράγματα που έχω. Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά».

«Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς, αλλά…»

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς, αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε».

«Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή»

Και συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω».

«Το πως συνδέουμε δηλαδή με τους ανθρώπους»

«Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα. Το πως συνδέουμε δηλαδή με τους ανθρώπους», πρόσθεσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss