Κατερίνα Καινούργιου: Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία

Την παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι η Σοφία Μανουσακίδου. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε με την Σοφία Μουτίδου, ύστερα από μία ανάρτηση της δεύτερης.

Κατερίνα Καινούργιου: Την κατηγόρησαν για αγένεια εις βάρος σερβιτόρου στην Θεσσαλονίκη - Η απάντησή της

«Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν»

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε θετικό είτε αρνητικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου» λέει μετά την κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου

«Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει»

«Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις… Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Δεν έχω κάτι να πω. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δε μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάμε συνέχεια. Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας προφανώς να κλείσει το θέμα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss