Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου έχουν κάνει προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά»

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τη σχέση της με το τραγούδι, ενώ τοποθετήθηκε και για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ο Ρινόκερος».

«Το τραγούδι είναι μια τελείως διαφορετική μορφή έκφρασης»

Αρχικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Το τραγούδι με τριγυρίζει πολλά χρόνια. Κάνω μαθήματα κλασικού τραγουδιού. Μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις από νυχτερινά μαγαζιά. Το τραγούδι είναι μια τελείως διαφορετική μορφή έκφρασης».

«Είναι τελείως διαφορετική λειτουργία να είσαι εκτεθειμένη πίσω από έναν ρόλο»

Όπως εξήγησε, σε έναν ρόλο «κρύβεται» πίσω από τον ρόλο ενώ για να τραγουδήσει πρέπει να είναι η Κατερίνα. Ειδικότερα, σημείωσε: «Είναι τελείως διαφορετική λειτουργία να είσαι εκτεθειμένη πίσω από έναν ρόλο».

«Mου αρέσει να είμαι ηθοποιός αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο»

Και τόνισε επίσης: «Έχει μια άλλη γλυκύτητα και μια άλλη αίσθηση από το να πεις την ιστορία ενός τραγουδιού σαν Κατερίνα και με έκανε να ντρέπομαι και να αισθάνομαι άβολα. Δεν ήξερα αν μπορώ να το υποστηρίξω. Mου αρέσει να είμαι ηθοποιός αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο».

«Δεν πρέπει να τον λιθοβολήσουμε εάν είχε συμφωνήσει εξαρχής με την παραγωγή ότι θα φύγει όταν βγουν τα νέα μέτρα για τα θέατρα»

Επίσης, η ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα του Άρη Σερβετάλη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει να τον λιθοβολήσουμε εάν είχε συμφωνήσει εξαρχής με την παραγωγή ότι θα φύγει όταν βγουν τα νέα μέτρα για τα θέατρα».

Όσα είπε για τον εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε εμβολιασμένη, αλλά και ότι σέβεται τις διαφορετικές απόψεις των ανθρώπων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

«Νομίζω συμβάλλει το γεγονός ότι ο σύζυγός μου δεν είναι του χώρου»

Επιπλέον, ανέφερε για τον σύζυγό της: «Είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Νομίζω συμβάλλει το γεγονός ότι ο σύζυγός μου δεν είναι του χώρου».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss